Argentus FC

Det går i den rigtige retning

Written 16 February 2013, 00:54

De sidste mange sæsoner i Argentus har forholdt sig stille og roligt, da bestyrelsen tilbage i november blev enige om et generationsskifte. Der er blevet investeret klogt og langsigtede i klubbens nyindkøb, og satsede meget på ungdomsafdelingen, hvor klubben er kommet ud med et positivt regnskab på hele 2,3 mio.

Under generationsskiftet er det blevet klart for både bestyrelsen og direktionen omkring fremtiden. Klubben ser frem til at begå sig i de højere rækker inden for fire måneders tid. Den nuværende trup består af spillere i alderen 20-24, hvilket gerne skulle passe med at spillerne vil opnå klasse niveau i løbet af den kommende tid.

Manager for Argentus FC har også udtalt følgende:
"Jeg synes, det er en rigtig god gruppe, og jeg glæder mig til at nå de mål, vi har sat os sammen. Jeg synes, vi har et godt mix af erfaring og en rigtig stor masse af spændende talent. Der er mulighed for vores unge spillere for at lave fremskridt. Men uden de erfarne spillere, ville de yngre ikke have noget at læne sig op af, og derfor er det vigtigt at gruppen i truppen med erfaring er vokset, så den nu kan give den nødvendige ballast til resten."

Comments