FC Avenir Beggen

Defense Wins Championship ?

Written 18 February 2009, 13:01

Forsvaret vinder mesterskaber ? hm. Det er det store spørgsmål i FC Avenir Beggen. Efter 11 kampe i 4. div har forsvaret og målmand Vimps Van Summ kun lukket 2 mål ind. Men er dette nok til at vinde mesterskabet og holder det helt til 30. spillerunde ? hmmmmmmmmmm. Det er spørgsmålet. Men med 27 mål af angrebet i 11 kampe, så må man indrømme at det ser meget lovende ud for FC AB i denne sæson. Gratzio og David de la Fuego har lavet 9 mål hver, og er delte topscore i ligaen. Udover dette har man investereret i den 33 årige Midtbane Central Jau Jin Li, som kommer til at stå for den defensive del af midtbanen, sammen med den unge stjerne Klemens Rallis. Men da Jau er fra Kina og Rallis fra grækenland, kan der blive problemer med kommuniktationen, da ingen af dem snakker engelsk. Heldigvis for det er den danske midterforsvar Gustaf Krogh født i Grækenland, og hans far er fra Kina, så han kan kommunikere til begge spillere. Hvilket sammentræf !!

Men henblik på cuppen er vi nåede til 4 runde, hvor FC AB skal møde Nyborg AC, som er en gammel konkurrent fra 4. div pulje 4. Men med en indbyrdes fordel til Beggen på 5 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag, så håber folk rundt om klubben og klubbens fanklub Les Poissons Sauvages (de gule fisk) på at FC AB vinder kampen og kvalificerer sig til 5 runde.

En provokerende manager, Aske V, fra BallerupCasuals har i denne uge provokeret og kommet med spydige kommentarer om klubbens placering i forhold til BallerupCasuals placering. Dette er mundet ud i to såkaldte "CL" kampe, en ude og en hjemme. Først kamp finder sted torsdag kl 11.45 og anden kamp på Thunø Park B2 kl. 15.10. Dette udmønstrer sig selvfølgelig i en klar og overlegen sejr til FC Avenir Beggen. Og som en lille forsmag møder man i dag Cambia AS i en træningskamp, som befinder sig i samme pulje som BallerupCasuals.

Næste pressemeddelse bliver udsendt Fredag kl 16.00 efter kampene mod BallerupCasuals. Der bliver selvfølgelig også skrevet lidt om Cuppen og Ligaen selvfølgelig. Derudover kan vi byde på et eksklusivt interview med klubbens delte topscorer og kommende pensionist Gratzio fra Mongoliet.

- FC Avenir Beggen

Defense Wins Championship

Comments