FC Avenir Beggen

Defense wins Championschip !

Written 22 February 2009, 19:44

Første pladsen i 4. division pulje 1 blev i dag sikret, dette betyder oprykning til 3.divisionen igen.
Med et forsvar der kun lukket 12 mål ind, blev oprykningen sikret i overbevisende stil, men det var ikke kun forsvarets skyld, de to angribere David de la Fuego og Gratzio lavet tilsammen 60 mål ud af holdets i alt 72 mål. ! så : Defense wins Championschips, but the Offence makes the different smiley

Derudover meldt målmanden og fødselaren Vimps Van Summ i dag at han havde fået sig en sølvstjerne i gave, så han er kun den anden sølvstjerne i klubbens historie.

Interview med Gratzio:
Interviewer :" 32 mål i 30 kampe, et mesterskab og en oprykning. hvad synes du selv Grat?"
Grat:" Ja det var pretty amazing !!! Det var en god sæson for mig, det betyder meget for mig at jeg spiller godt i min sidste tid inden pensionen"
Interviewer:"Ja du har meddelt pension. hvad skyldes det?"
Grat:" Alderen begynder at trykke, man er ikke på niveau som man har været og det er på tide at lade yngre kræfter tager over, som holdets unge talent Carl-Erik Binderup."
Interviewer:"Du har nu kun en sidste sæson at spille i, og det kommer til at ske i 3. divisionen. Hvordan ser du holdets og dine egne muligheder?"
"Ja sidste sæson, det sgu trist. Men jeg går ind med det mål at holdet skal blive i 3. divisionen og for mig selv er det bare at spille godt, og gøre mit arbejde, som er at lave mål. Det vil være perfekt, hvis jeg kunne blive topscorer igen, men David er også en farlig herre " Siger den nu 36-årige Gratzio med et smil på læben.

- FC Avenir Beggen
Defense Wins Championschips, but the Offense makes the different

Comments