FC Avenir Beggen

Overraskende sejr i pokalen !!

Written 22 April 2009, 19:07

Denne pressemeddelse er udsendt blot få minutter en af de største øjeblikke i klubbens historie:

I pokalturneringen 5. runde skulle Avenir møde sidste pladsen i den portugiske liga, Kronsbjerg IF, på deres flotte stadion som kan rumme 65400. Avenir var dybt undertippet af bookmakerne og på OddsOnMikkel.com gav Avenir da også 36.00 pengene igen.

Begge hold starter nervøst og først efter 38. min får KIF deres første rigtige forsøg på mål, men Skorstensgård redder sikkert.
Ved pausen er kampen stadig ikke åbnet op, og der er utrolig høj tro på tingene i Avenir omklædningsrummet.

Efter 56. minutter sker der der måske kan åbne kampen til fordel for Avenir Beggen; Edward Luckett får det røde kort, så Kronsbjerg nu er reduceret til 6 guldstjerner, 3 sølvstjerner og 1 wonderkid.
Med en mand i undertal havde KIF ikke meget at byde på og trak sig længere tilbage på banen, men Avenir var bange for at komme fremad banen, men Sven Korsholm ville det anderledes: Korsholm modtager bolden udenfor feltet og uden meget tænketid banker han til hårdt til "lortet" og den sejler ind i netmaskerne bag Einer Gundesbøl i KIF målet i det 70. minut.
KIF prøver at ligge presset op på Avenirs banehalvdel, men uden held. I stedet sker det at Arnoldo Arguiar sparket bolden ind til 0-2, og kampen synes afgjort til Avenirs fordel.

Kampen bliver fløjtet af efter 1 minut tillægstid og jublen bryder løs hos de 4000 medrejsende fans fra Avenir Beggen. De bliver dog overskygget af hjemmeholdets buh'en og piften mod deres eget hold.

Et stor kamp og en stor dag for FC Avenir Beggen. Man har slået et liga hold, som befinder sig som nummer 110 på Vifa ranken og nu skal man også prøve at spille pokalturnering på en torsdag!

FORZAAVENIR !!

Comments

Jusse 22 April 2009, 19:40
Tillykke med sejren smiley
Held og lykke frem i turneringen smiley

Marc 22 April 2009, 19:43
Tak smiley
Min første kommentar på en pressemeddelse fra en som jeg ikke kender smiley

WhoWill 22 April 2009, 20:05
Nice med sejren, det viser bare at mindre hold kan skabbe sensation...

xx 23 April 2009, 08:12
Tillykke med sejren. smiley
Man for sgu ikke meget ud af et top hold med trætte spillere, og mangel på spillere.


xx 23 April 2009, 08:12
Hilsen Kronsbjerg IF smiley