Mabu CF

A - Licens til Mabu CF

Written 15 November 2017, 18:31

Velkommen til vores spritnye presselokale, aka. det gamle vaskerum.

Vi har indkaldt til pressemøde grundet uddelingen af licenser til de danske fodboldklubber d. 1-1-2018.

Jeg tror ikke at det er gået nogen næses forbi at Mabu CF er genopstået... IGEN. For gud ved hvilken gang. Genopstandelsen er sket på baggrund af to simple grunde: De to ejere er begge blevet fyret fra deres gamle arbejde som telefonsælgere, og den trofaste greenkeeper Eigil Klostergaard er endelig blevet udskrevet fra hospitalet efter en uheldig episode med kridtmaskinen.

Denne gang kommer Mabu med et nyt koncept, hvor fokus vil være på udvikling af unge spillere fremfor resultater på den korte bane - (Nok indtil det begynder og gå ned ad bakke og træner Toke går tilbage til fuldvoksne mænd med hår mellem tænderne og de obligatoriske lange bolde)

Vi håber at fremtiden er lys og at vi holder i mere end to uger før vi må lukke biksen igen.

I er meget velkomne til at skrive om jeres tanker og følelser omkring pressemeddelse, men vi vil advare om at alle kommentarer bliver indskrevet i vores regnskaber.

Pressechef:
ABSALON ZACARIASSEN

Comments

Anders og Pelle 15 November 2017, 18:44
Hej. Mit navn er Troels Bjerne og jeg er fra Berlingske.

Jeg ville kort spørge ind til konceptet omkring førsteholdet.
Føler i/ledelsen at i har hvad der skal til for at komme op hvor det er sjovt igen?

Derudover sætter jeg spørgsmålstegn ved de seneste præstationer på målmandsposten. Er bredden på den position ikke for smal eller er det for at give den håbløse u13 målmand som i har rykket op som 1. keeper. på seniortruppen et mentalt boost, så han ikke skal føle sig presset?

Hvis man kigger objektivt på det ser det ganske katastrofalt ud med årsopgørelsen og har Mabu CF overhovedet på noget tidspunkt overvejet at hente en økonomichef eller klarer holdleder Tristan Fritz den tjans udover at tørre lort af brættet i omklædningen?

Udefra ligner Mabu CF's ledelse en saltvandsopløsning som er ved at falde fra hinanden...Tag jer dog sammen og få sat gang i ungdomsudviklingen!

Tak for det.
Håber på svar snarest.

Anders og Pelle 15 November 2017, 19:36
Hej Troels Bjerne fra Berlingske.

Vi føler ikke noget i denne klub. Hvis man føler sig frem i fodboldens verden så kommer man ikke længere end serie 3 og ender nok som en håbløs sportsjournalist på en landsdækkende avis.

Som sagt er ungdomsudvikling det primære bag vores koncept og vi føler at vores unge mand i målet vil kunne dække posten de næste 30-40 år ligesom vores tidligere målmand, som desværre ikke mødte op til første træning efter genfødslen.

Tristan udfylder mange af de daglige opgaver i klubben og det er vi ham evigt taknemmelige for. Tristian har tidligere taget uddannelsen som International Økonom (Han bestod aldrig) og derfor føler vi at han er den i klubben der klarer rollen bedst.

Presseassistent:
HENRY RAGNARSSON