Mabu CF

Covid-19 og nye retningslinjer fremover

Written 4 June 2020, 15:00

Hej allesammen. Fra nær og fjern.
Dansk Boldspil-Union har valgt at lukke al fodbold ned i mindst 2 måneder fra nu af. Derudover anbefaler DBU at ingen fodboldklubber træner sammen og derfor får et program med hjem.

Vi har været i kontakt med flere forskellige konsulenter i DBU-regi for at få lov til at træne videre. Vi har fået et stort fedt NEJ, fra alle vi har talt med. Dog vil vi ikke lytte til dem og træner derfor videre som normalt. Træning på bane 304 (grus) mandag og tirsdag kl. 05:55. Vi træner tidligt mandag og tirsdag, fordi Mikkel Modersmælk skal giftes kl. 08:00. Mikkel træner med, og så ser vi til om han når brylluppet.
Derudover har vi fri onsdag, hvor i kan bruge et frikort til baren i byen. Frikortet bliver sendt hjem til jer, med øjeblikkelig virkning. Fitnesscentrene er også lukket ned, og derfor er der Torsdag og Fredag styrketræning i Fitness World. Vores fysiske træner Nickelmeyer har fedtet sig ind på en af medarbejderne i Fitness World, og derfor er døren til Fitness World ulåst fra 08.00-09.00.
Lørdag er kampdag og søndag er knep jeres kone dag. Tina Holdleder er just blevet skilt og er derfor ledig. Assistenttræner Franz tog hende i bussen på vej hjem fra Roskilde sidste udekamp. Så der burde være nok til os alle om søndagen.

Hvis der er nogle som føler sig utrygge ved at træne videre i denne coronatid, kan der ringes til økonomichefen og blot melde ud at man vil hives af lønningslisten.
Ingen træning. Ingen løn.

Mht. Coronasmitte, fortsætter i jeres dagligdag som vanlig. Hyg med gutterne og tag på ferie når i vil. Det værste der sker er et par sanktioner mod klubben og lidt gæld, men det vil Arne vores advokat tage sig af. Det er trods alt hans arbejde.

God vind fremover. Vi ses på gruseren.

Pelle

Comments

Anders og Pelle 4 June 2020, 15:16
Hey Boss!
Tristan Tudekiks her. I forhold til de nye Covid-19 retningslinjer føler jeg mig nødsagte til at udtrykke min bekymring. Jeg sidder med en kone med klamydia og to børn med kønsvorter og er derfor en del af det man kalder 'risikogruppen'. Kællingen vil sgu ikke lade mig tage afsted under disse forudsætninger og egentlig forstår man hende jo godt.

Derfor kommer jeg med et par forslag til nogle retningslinjer:

- Begrænset fysisk kontakt (Primært til Bjarne benbrækket)
- Maks 8 spillere der træner sammen
- Spritte af i alle indåndingshuller inden træning (næse, mund og røvhul)

Håber der bliver taget vel imod mine forslag som vil være bedst for os alle. Selv dem uden kone. Har hørt at Tina Holdleder også er risikogruppen med såkaldt syfilis

Det var alt fra mig
Tristan

Anders og Pelle 4 June 2020, 15:23
Hej Tristan.

Forstår din bekymring. Der er faktisk allerede 5-6 spillere i vores trup som er blevet testet positive. Så jeg må bare sige, at din udmelding kommer for sent. Virussen har nok allerede ramt dit hjem. Jeg synes personligt du skulle hive dig selv i bollerne og mærke om dine løg er faldet ned i posen. Kig på Firma Frank. Han har startet 7-8 virksomheder og de er gået nedenom og hjem alle sammen. MEN han møder stadig til træning og giver det han har. Lær lidt af ham Tristan. Noget andet er så at Frank ikke har ramt bolden siden klubben startede i 2008, men han kommer.

Håber det er entydigt nok.

God onsdag.