Aalborg koalas

Komet landet midt i Koalas angrebet!

Written 29 March 2016, 19:46

Den aldrende verdensmand Hudson Pearce er skiftet til Aalborg Koalas, og er dermed det nyeste skud på stammen af topspillere. Han er dog endnu vildere end nogen anden i klubbens historie, og der er høje forventninger til ham.
"Jeg regner stærkt med at han tager klubben et niveau op." udtaler manger Sir Lord Tommy Sinnavar.
Hudson Pearce var dog en dyr herrre (711k) sammenlignet med resten af truppen. Til spørgsmålet om det var nødvendigt at skille sig af med et par spillere svarede Sir Lord Sinnavar, "Det var fuldstændig unødvendigt! Vi har masser af penge, og der er flere hvor de kommer fra. Så længe der er blækpatroner til kopimaskiner, så har denne klub penge. Vi sælger dog Kalil Ballin, da han er blevet værdiløs for klubben efter hans kritiske kommentarer om Christian Kellers nedlæggelse af Jonas Borrings kone, og mere har jeg ikke at sige til den sag."

Hudson Pearce er den bedste spillere i Aalborg Koalas lange historie, og fansene har derfor store forhåbninger om at se flere hattricks som han leverede i går.
Spilleren selv svarede på spørgsmål omkring de store forventninger til ham.
"Jeg forstår helt klart de forventninger der er til mig, og jeg er mere end klar til at tage kampen op. Men der er selvfølgelig mange gode spillere i vores pulje, så topscorelisten bliver svær at vinde." udtaler Hudson Pearce, her bryder manageren Sir Lord Tommy Sinnavar ind og råber "Han tværer dem ud som myg! Vi rykker op i 3. div, og så venter vi der, på de to talentløse lortehold (red. Ultra Small Balls og Referees Unite) og så smadrer vi dem som lovet! Deal with it!" Hvorefter han popper champagnen og hælder den i Hudson Pearces mund, for derefter at brænde flag af med logoer fra de føromtalte rivaler, "Man kan jo ikke bruge pisset til noget!" udtaler han om sit eget pis, idet han står og tisser på de to brændende flag.

Om Pearce bliver en dumdum kugle eller blot en BB kugle for AK47 vil tiden vise.
Aalborg Koalas ligger i øjeblikket på en 2. plads med 2 point op til 1. pladsen.

Comments

29 March 2016, 20:08
Tommy Sinnavar er en talentløs taber af et eksemplar af en træner!

- Oskar

29 March 2016, 21:36
Referees Unite vil blot minde Tommy Sinnavar, at den fortsatte deltagelse fra Mr. Pearce vil kræve en dispensation fra det hollandske fodboldforbund, da det ikke i øjeblikket er tilladt at medbringe en førerhund og rollator på fodboldbanen.

God kamp!

Tommy Sinnavar 29 March 2016, 22:10
Den er ordnet under... Jeg mener ved skrivebordet.