Aalborg koalas

Supernova i Koalaernes galakse!

Written 31 March 2016, 20:36

En supernova sker, når en stjerne forgår. Dette kan man sige sker i Aalborg Koalas, da der i dag var pressemøde med manager Sir Lord Tommy Sinnavar og superstjernen Hudson Pearce.

Tommy Sinnavar startede ud med at smide en bombe.
"Det er med forståelse og en lille bitte smule sorg, at jeg må meddele, at vores old boy, a.k.a. Rollator-boi a.k.a. Gammlefar a.k.a. Klamfyr45 går på pension når hans nuværende kontrakt udløber."

Da Hudson Pearce, som kom til klubben i starten af denne sæson, modtog spørgsmål, svarede Sinnavar, at Pearce ikke havde fået lov til at svare pressen, da han ikke scorede hattrick tidligere i dag.

Spørgsmål fra Henning Krøltop fra Eukalyptusposten
"Skal der hentes en erstatning ind, eller vil en af de mange unge talenter få chancen?"
"Tåbeligt spørgsmål. Hudson har stadig denne sæson og to mere for os, inden hans golfkarriere og countdown til hans død starter. Men til den tid, henter vi nok en forstærkning ind, der er ikke nogle unge spillere, der kommer i startopstillingen, de er simpelthen for ringe." Svarede Sinnavar.

Herefter gik det amok, da Sinnavar så en journalist med et halstørklæde fra kampen mellem USB og RU.
"Dig der! Dit lille svin! Kom herop!"
Journalisten gik op til Sir Lord Tommy Sinnavar, og blev overhældt af benzin som manageren havde gemt under bordet. Herefter tændte Sinnavar en cigar, og smed den væk fra journalisten. Han bad så journalisten om at lægge sig på bordet, hvorefter Sinnavar sked på den benzinoverhældte journalist, og råbte "Lad det være en advarsel! Gå aldrig med bøsse halstørklæde igen!"

Aalborg koalas har mulighed for at bringe sig op på en 2. plads og dermed oprykningsplads, med en sejr i næste kamp mod Phongo FC.

!UPDATE!
Vi har netop fået fortalt at to grupper fra fanklubben Koalabjørnene har stormet træningsanlæggene ved henholdsvis USB og RU. Det rygtes at Sir Lord Tommy Sinnavar står bag angrebene. Han er derfor blevet frataget sin riddertitel. Bringer snarest nyt i historien.

Comments