Trex POWER

Så er endnu en gang fest i klubhuset!

Written 15 December 2013, 15:38

Ugen der gik

Velkommen til Græsted United´s nyhedsbrev om alt mellem himmel og jord af nyt i klubben. Vi springer direkte til festen i klubhuset.
Magnus direkte fra festen i klubhuset wrote:

"På egne, bestyrelse, spillere og klubben som helhed velkommen til Græsted United første klubfest i 2 år. Hjerteligt velkommen til Græsted United lille klubhus, tag for jer af champagnen for i dag er en dag som skal fejres. Græsted United har igen spillere på holdkortet og det er skønt at se at i fans igen kan tage vores renoverede holdbusser i brug, til holdet udekampe og bakker godt op om klubben endnu en gang. Jeg er utroligt glad for at kunne se at opbakningen til Græsted United stiger dag for dag, vi er på nuværende tidspunkt oppe på 13165 tilhængere, hvorfor i måske vil opleve at der er en smule trangt herinde!

Første uge har været lidt en blanding af mange følelser, for efter at have været væk fra en større topliga i vman i godt 2 år er jeg glad for igen at kunne sige vi er hvor vi høre hjemme.
Det var ikke alle kampe der i sæsonen har været lige kønne, spillet var til tider slet ikke sammenhængende, og det er muligt at der vokset et par grå hår frem på min svedende pande gennem ugen. Slutresultater er dog at Græsted United slutter på en 4 plads i ligaen, og det er vi som så godt tilfredse med, det giver plads til forbedring og til at se fremad med positiv mime.


Fremtidsplaner for klubben
Jeg overraskede lidt mig selv da jeg i sidste pressemeddelelse skrev at jeg ville tage det køligt, og danne mig et økonomisk overblik inden jeg gik gang. Efterfølgende fik jeg dog nogle tilbud man kun får en gang, og hvad pokker der skal jo ske noget når nu man er her! Derfor har jeg prøvet både at se på målene nu og her, men også på hvordan vi sikre et spillemæssigt stabilitet og høj standard for fremtiden såvel som økonomisk grundlag.

Derfor vil jeg gerne præsentere fremtiden mænd i klubben:

Eddy Geest - En god målmand kan være forskellen ikke bare på et nederlag til sejr, men også på en dårlig til en god sæson. Hvis man vil være med hvor solen skinner og lege med de tunge drenge må man have en mand mellem stængerne der kan udvise ro og sikkerhed i målet, og ikke mindst gøre sit for at holde buret rent. Det er sjældent at man ser yngre målmænd i klubben, men Eddy blev med sine udstråling hurtigt og stålsatte blik en spiller jeg måtte have! Derfor blev der smidt hele 35.000.000 credits på bordet for at få sikret en underskrift, det dyreste målmandskøb i klubbens historie.
Han er bare 27 år, men vi ser frem til at han får en lang karriere i Græsted United. Det er mit store håb at han på sigt kan opnå lige så stor status og hæder som Tim Nyholm i sin tid endte med at opnå i klubben!

Crocifisso Perugini - Græsted Uniteds dyreste spiller nogensinde. 55.000.000 credits, og alene derfor må det jo betyde at vi forventer os et eller andet vildt herfra? Han er allerede faldet godt til i klubbet og har fået kælenavnet Pingu, han er bare 25 år men bliver spået en kæmpe fremtid. Pga. manglende spilletid, søgte Pingu nye udfordringer gerne i hans hjemland som han har savnet meget gennem sine udlandsophold. Derfor gik kontraktforhandlingerne som smurt, og Pingu er opsat på at bevise at han er manden der kan skrive sig ind i historie bøgerne i Græsted. Vi er klar over at han skal have tid, og det er en langsigtet handel der her er blevet gjort men vi er meget spændte på hvad fremtiden kan bringe for dette beggebenede monster!

Men vi skal jo også have nogle godter nu og her.
Derfor var det lidt af en overraskelse at muligheden for at sikre sig underskriften for en ægte stjerneangriber bød sig. Qabil Khoshdel trængte til luft forandring og det har vi i klubben ikke været sene til at udnytte. Han har 3400 stats, er AH med mål i skoene og er bare 32 år, så jeg er derfor utroligt stolt over at kunne præsentere ham i klubben og så for en købssum der er på bare 16.000.000 credits. Et sandt fund til pengene og vi ser frem til at han kan bruge sin erfaring og evner til måske allerede i næste sæson at kunne skabe forbedringer. Og det lugter lidt af gamle dage på? smiley


Kort sagt en rigtig god uge, hvor vi øvrigt også endte med at blive nummer 2 pokal kampen! Det er dejligt at være tilbage igen og snakke med så mange af jer gamle klubber og ja nye klubber som der liv i. Og vi ser frem til næste uges spændende opgør. Til de aktionære der sidder med slet mime og tænker er økonomien i orden med alle disse store indkøb? Bare roligt alt er gennemregnet og der er i den grad grønne tal på bundlinjen!

Magnus Gregers Petersen - Manager for Græsted United.

Comments

frustrationernes højborg 15 December 2013, 15:47
herligt at se dig på banen igen med din lune humor Du og din familie ønskes en rigtig god jul herfra.

hilsen vakse viggo + kone

V-man bedste m-anager takker af 15 December 2013, 15:51
Hej Viggo jo tak i lige måde smiley Næsten en skam du var så hurtigt til at til at læse den for jeg har kæmpet de sidste 15 min med at shine den lidt op smiley
Men god jul til dig og fruen også smiley