Trex POWER

Løbende fremgang, nu er vi mesterskabsværdige

Written 22 December 2013, 13:33

Ugen der gik

Vmans taktik editor blev ændret sidste søndag, til stor spænding for vmans befolkning og undertegnede. Hvordan skulle taktikken være hvad ville være de rigtige indstillinger for fremtidig succes? Jeg havde lavet analyse og sad søndag aften med en fornemmelse af at mit hjemmearbejde var blevet lavet rigtigt godt. Taktikken var klar, og der var ikke den episode jeg ikke havde taget mine forholdsregler imod. Desværre viste det sig at de planer og tankegange jeg havde lagt for vejen var ikke eksisterende, de havde i hvert fald ikke en synlig effekt på kampene. Uden at jeg skal give skylden udelukkende til den nye taktik og kamp motor, var det tydeligt at der var justeringer der manglet at blive lavet. Som et hurtigt eksempel var der fx ingen forskel synlig forskel på spillerne, uanet deres fysiske evner. Spillere der løb ud over sidelinjer, og baglinjer helt umotiveret uden modstandere i nærheden etc etc.
Efter de første 8 kampe havde jeg spillet 8 uafgjorte kampe, (og 3 leveår mindre for undertegnede), så det endelig ud til at de justeringer man ja nærmest i rent frustration lavede undervejs bar frugt. En holdbar taktik var lagt, og nå ja, crewet justeringer på kampene så også ud til at finde i balance.
Siden da har det kun gået fremad, og det blev lige til øllet at klubben sikrede sig 2 pladsen, med 16 sejre, 11 uafgjorte og 3 nederlag. Noget vi bestemt vil forbedre i næste sæson. Projekt Støvleland virker i den grad som realistisk, og vi vil kæmpe indædt i næste sæson for at fuldføre det.
Selv om jeg har følt mig en smule rusten efter mit comeback, føles det som om jeg er på rette vej nu med en vifa-rank på 59, det er derfor hurtigt blevet klart for mig "at bare" lægge sig en top liga simpelthen ikke er nok for mig. Jeg har fået blod på tanden!

Nye indkøb
Her har vi faktisk været ret offensive i vores indkøb.
Jerryl Kernaghan blev købt for 21,5 million, og han har vist sig at være en sand målscore da han først fandt vej til målet. 32 mål på 33 kampe, og han er med sine 433 i afslutning spillets bedste afslutter. Vi ser frem til mange flere, og er utroligt glade for at kunne annoncere hans kontraktforlængelse med klubben. Jerryl har fundet sig rigtig godt til rette i angrebet sammen med Qabil og det er en giftig duo for fremtiden.

En ting er at have spillet bedste afslutter men forsvaret skal også være i orden. Derfor har klubben rodet klubhuset igennem for at finde mønter mellem sofapuder og betalingskassen for sodavand.
Der blev fundet nok penge til at købe spillets bedste spiller, ja du læste rigtigt spillet bedste. 4880 stats kunne vel næppe side bedre end de gør på Aethelheah Gosnell, og vi må sige at det er tydeligt at nu er en midterforsvar der styre forsvaret med ro og sikker hånd. Han har utroligt meget erfaring, og kompetence for spillet og er stadigvæk sulten. Så vi er stolte over at han selv med sine 37 år stadigvæk er motiveret til at gøre sit bedste i Græsted United fremover.
Han er faktisk bare 135 stats fra at være spillets bedste NOGENSINDE!

Som om det ikke var nok er klubben på forsat jagt efter spillere som kan forstærke truppen!


Ballade på forsiden
Så har det også været en uge der har givet stor debat på forum fordi at logo´et og banneret som Græsted United stolt har fremvist gennem mere end 2 år, blev hevet ned fra forsiden af managerprofilen af crewet. Dette førte pludselig til en heftig debat om reglerne for grafik, og om hvorfor mit grafik blev fjernet når andre managers som heller ikke havde grafik som var rigtig i forhold til reglerne. Fx julegrafik, eller med anden tekst på etc.
Efter en lang debat endte jeg dog med at få godkendt mit grafik igen, men det førte til gode debatter om reglerne fremover på for grafik på vman. Emnet blev endda så vigtigt at administratoren Bårdur FC meldte sig ind i debatten smiley
I kan læse mere om den sag her: http://www.virtualmanager.com/forums/topics/1059159-logoer-og-bannere-hvad-syntes-i-om-reglerne

Det var alt i denne omgang!
Mvh Magnus Gregers Petersen - manager for Græsted United

Comments