Trex POWER

Ugen der gik...

Written 29 March 2009, 08:30

Så er den første uge i Spaniens 2. division, Pulje 2 overstået. Efter en brav kamp gennem hele ugen fik 2 skader, og jeg ved ikke hvor mange direkte røde kort stor betydning for holdet. Og det på trods af at de tackler normalt.

Er der skruet for meget op på udsmidningsknappen? For hvis ikke jeg fik direkte røde kort, så gjorde modstanderen så noget virker ikke helt logisk.

Nå men om ikke andet. Det har været en meget spændende uge, flere gange så det rigtigt godt ud for muligheder for en billet til La Primera. Men vi må erkende at det er svært at slå til med 2 skader i forsvaret og karantæner når man har 12 mand.
Det var lidt ærgerligt at vi ikke have mulighed for at give Jerslev Sterup IF lidt mere modstand. Men at nå en kvartfinale i cuppen fortæller da lidt om truppen. På vejen dertil slog vi klubber ud som Krusnovs Helte, FC Morada og Bjørnebanden.

Alle 3 kampe vandt på udebane. Nej heldet var ikke med truppen i denne uge. 8 udekampe, ud af 8 kampe i cuppen. Men hvad pokker, måske får jeg 8 i næste uge? smiley
Om ikke andet godmorgen til de morgenfriske.
Så må vi jo tage La Primera i næste uge.

//Don

Comments

- 29 March 2009, 14:20
God presse ! - som altid
Jeg synes det er rart at du ofte giver et udkast til hvordan det går i klubben, og hvordan dine fremtidige mål er, og syn på hvordan holdet gik igennem ugens kampe.

Held og lykke med at komme igen efter dine skader og karantæner smiley