Trex POWER

Den ugentligt pressemeddelelse – ugen der gik

Written 20 December 2009, 22:05

For dem som følger klubben, vil der fra nu af og forhåbentligt hver søndag frem, være et ugentligt pressemøde omkring planer, ligaen cup etc.

Tankerne om ugen
En rigtigt skidt sæson for to uger siden ødelagde chancer for noget som helst fornuftigt resultat den uge. Og tilsyneladende var det ikke helt slut med den periode. Man kunne faktisk snakke om en særdeles slem spille krise, ikke forsaget af spillerne, eller af mig men i princippet af vman. Efter en lille smule modgang tirsdag blev det bevist. Der blev kæmpet med taktikken. Og det gav bonus efter flere større og mindre justeringer i kampene. Desuden kom der en lille forøgelse på stadion.

Ligaen
Skuden blev vendt og vman beviste endnu en gang at det både giver og tager. Det blev alt taget i betragtning en ganske pæn sæson, men et udmærket resultat til følge. En top 3 er pt. mindstekrav, og dette blev opfyldt ret så sikkert!

DFB cuppen
Efter det pludselig gik op for mig at jeg havde været fast mand i den tyske cups finale 3 uger i træk med 3 andenpladser til gode mod Innonva, var der selv efter de mærkelige omstændigheder i kampene, en optimisme sjældent set. De forskellige kampe gik som altid meget smertefrit og det var først i kvartfinalen at man kunne få en panderynken over modstanderen. At trække Innonva er aldrig sjovt! Og så på udebane av av av. Men efter en flot fighter indsats, stod det 1-1 efter de første 90 min, og efter som Innonvas Hans-Erik Ræbild lavede en alt for voldsom tackling på min MV og selv pådrog sig en skade blev det ikke til meget spil for Innonva i overtiden. Efter meget presspil blev det dog til en omgang nervepirrende straffespark. Og eftersom reservekeeperen var røget på mål var det meget nervepirrende!!! Vandt dog forholdsvis sikkert. Semifinalen blevet vundet sikkert og Aab BK blev modstanderen til finalen.
Efter at komme bagud efter 15 min. Spil med 2-0 så det ikke for godt ud, optimistisk spil medførte dog først et mål af Lukas og derefter Benedito og så stod det pludselig helt åbent igen!
2-2 efter 90 min spil, og der skulle spilles overtid. Her kunne Lukas sætte punktum på kampen til en 2-3 sejr og klubbens blot 2 førsteplads i cuppen.

Virtual Manager World Cup
Den snakker vi ikke om! Den indsats bliver IKKE gentaget.

Det var alt for denne uge.
Ejer og Manager Magnus Gregers Petersen

Comments