Trex POWER

Græsted News - Ugens presse

Written 17 January 2010, 17:32

Ugens presse

Tankerne om ugen
Efter at truppen nogenlunde var på plads blev det i og for sig en ret stille uge, med kun et enkelt køb. Reserve spilleren Valter Ellgård har indtaget denne plads. Desværre måtte vi i klubben også sige farvel til to spillere gennem en længere årrække nemlig den lille friske højre back Beorhsige Whiting og murbrokken italieneren Littero Sfondrati som begge bille prøve nye krafter, så nu er de unge kommet i forsvaret. Dermed var forventningerne sænket en anelse da forsvaret med 2 ny ud af 3 var en del mere urutineret. Det blev dog alligevel til mange fine kampe i løbet af ugen, blandt andet blev begge kampene mod Innonva vekslet til to sikre sejre. Med panderynken kan man så se på flere af de andre kampe, der burde ligne en sikker sejr, og spørge sig selv, hvad gik galt? Men vmans skæbne svare nok aldrig på dette.

Ligaen
Alt i alt, blev det til en fin 3 plads endnu en gang i Bundesligaen, med ellers en meget fin start, og en noget mærkelig afslutning med nogle mærkelige kampe gjorde dog udfaldet. Positivt er det dog at der var en yderst komfortabel forspring til nummer 4 i denne uge.

DFB cuppen
En stille og rolig uge. Endte alt for tidlig med et nederlag til Aab Bk hvor det desværre ikke lykkes os at knække ham.

Virtual Manager World Cup
Bornholm Elite endte med at blive en lidt for stor mundfuld, med to karantæner i forsvaret. Så derfor endte eventyret desværre her.

Det var alt for denne uge.
Ejer og Manager Magnus Gregers Petersen

Comments

Profil Blevet Hacket 5 January 2011, 19:15
du har åbenbart blocket mig derfor svare jeg ikke fjen den