Trex POWER

Ugen der gik - en lille hurtig

Written 17 April 2011, 15:54

Endnu en gang blev der taget hul på den skotske liga og endnu engang skulle det være tæt. I sædvane tro var de fleste point tab for de tre top konkurrenter i starten af ligaen hvor det flader ud og pointene bliver mere sikre i slutningen af ligaen. Derfor lå vi alle side om side med de spændende muligheder helt frem til lørdag.

I mellem alle disse kampe var den specielle Unisport Cup hvor Græsted United som altid plejer at være god for at vippe en enkelt eller to gode klubber ud af turneringen og få langt. Helt i vanlig stil var det sikre sejre der bar klubben frem i denne turnering samt den skotske liga. Og der blev klapset modstandere udebane for udebane kamp. Kort sagt er jeg noget skuffet over en så ringe uge hvor jeg blot får 5 ud af 17 kampe på hjemmebane. Det har ikke været helt den uge indtjeningsmæssigt som man kan håbe når man netop har brugt 50 mio credits på en spiller og trænger til lidt på kistebunden igen.
Nå men i en kamp mod poulter (med mig på udebane) fik Esteban så direkte rødt kort efter 15 min. Spil, og selv om der blev kæmpet bragt lykkes det altså for modstanderen at scorer i 114 min af kampen. Ærgerligt for ellers kan jeg ikke tro andet end at Tim ville kunne have gjort en stor forskel i en eventuel straffesparkskonkurrence. Så der røg vi altså ud.
Så stod den kun på Unisport cup hvor modstanderen i 8 runde Oballstars. En modstander som altid har nogle helt uhyggeligt gamle angribere som man ved vil scorer. Og det blev der, men efter to udebane mål var det alligevel en forholdsvis sikker sejr.
Næste modstander var BerluscoLeoni FC som hurtigt kom til kort med et 1-3 nederlag og så stod den på Innonva. Klubben der runden forinden sendte Rejes ud af turneringen. Der var dog her stor optimisme for det var netop i sidste unisport turnering at vi sendte innonva ud af turneringen og endte i kvartfinalen. Nu var muligheden for en finaleplads der, men desværre ellers efter godt spil og nogle gode chancer blev der lukket en enkelt basse ind som Tim var helt uden skyld i situationen og trods en god brandkamp blev det et spinkelt 1-0 nederlag. Efter en semifinale og to kvartfinaler må finalen endnu være til gode.

Nå men efter to mærkelige dumme og helt ude i harmpen nederlag fik vi to nederlag der blev altafgørende i ligaen. Dermed endte Søby på en sikker sejr med 78 point. Efter 30 kampe endte jeg på 73 point, men efter at rejes afsluttede sit program havde han ligeledes 73 point. Efter en god ude af Rodolfo der endte med at score 51 mål for rejes blev vi derfor slået på målscorer!

Det var kort sagt i hvert fald to gange hvor Græsted burde være blevet nummer 2 sidst den var gal nummer 1. Men efter de sidste 5 uger i skotland har blot 5 styks 3 pladser. Et er hvad spillet siger og hvad det burde være, noget andet er point tavlen.
Så efter en lidt øv uge med indtjening kan vi dog glæde os over det gode spil i unisport cuppen, samt den forsatte gode strøm af unge kræfter der kommer til Græsted United med her senest Cadman Bonner som slog købsrekord ved ankommen til klubben.

//Magnus

Comments

11 May 2011, 10:07
Der er desværre ikke mange der læser de her pressemeddelelser.

Rasmus Lindkamp 8 September 2011, 17:14
Jeg gør og følger spændt med i dine bedrifter smiley

Daniel Einarsson 22 February 2012, 21:00
jeg elsker pressemeddelser!!:-D skriv nogle flere:-)

7 April 2012, 11:32
smiley

17 May 2012, 19:57
jeg synees det var en god presse meddelese