Trex POWER

Ugen der gik – The double og mere

Written 10 July 2011, 20:59

Efter en meget mærkelig kamp mod Vorup FC i ugens første kampe blev der råbt meget højt meget længe! At få 2-2 på udebane mod mindre klubber er bestemt ikke tilfredsstilende når man jagter trofæer!
Derfor blev der også stillet spørgsmål fra pressen.

Her er et uddrag:
 Magnus, hvad var umeldbart dine kommentarer her efter kampen?
”Ja lige nu er det selvfølgelig en lidt sløj start på sæsonen. Det er vigtigt at vi får lagt stærkt ud, og vist en signal i ligaen til de andre hold, at vi er skarpe. Nu beholder drengene kamp tøjet på, og så træner vi nogle ting, og når de sidder i skabet kan vi komme videre i ligaen.”.

Noget lader til at det hjalp. Der kom hurtigt en god stemning i truppen og alle vidste at de ikke måtte tage for let på tingene. Så blev uafgjort vendt til sejr, sejr og atter sejr smiley Derfor betyder det at Græsted United nu har sejret 29 kampe i streg efter den første uafgjorte og derfor ender vi på 88 point. Den gamle pointscore var på 82 point, og det er derfor en betydelig tangering af den forrige rekord. Med hele 14 point til nummer 2 var det en klar sejr. Samtidig betyder den høje pointhøst i denne uge, at vi har taget nogle skridt op af rangstigen. Det betyder derfor at klubben har tangeret sin gamle rekord med en top placering som nummer 5, til en topplacering som nummer 4! Det er jo helt vildt stort at tænke på, at den lille pløjemarksklub i dag er blevet så stor og en af top profilerne på vman.

Desværre var det ikke muligt at komme særligt langt i World Cuppen. Efter en fin føring på 0-2 blev det ligesom af en usynlig kraft sat over styr, og tabt på straffespark. Til gengæld gik klubben hæderligt hele vejen i Greek Cup, og efter at have slået alle konkurrenterne ud på lige række, var det kun røde kort der kunne betyde nederlag. Der kom dog ingen problemer og derfor var en klokkeklar pokal der kom i hus.

Det var alt lige for nu oven på denne uge, men der vil ikke gå lang tid inden den næste pressemeddelelse for at hylde en helt særlig spiller og karakter i klubben. En spiller der har højnet niveauet, sat høje standarder på træningsbanen, men også vist uforglemmelig stabilitet og styrke på banen. Meget mere om det senere…

Tak for endnu en god uge på vman og god opdatering.
//Magnus

Comments