Barcelona FC

Mål indfriet.

Written 28 September 2009, 22:00

Vi har her i klubben sat et stort mål for sæsonen, og det var træningsanlæg, og et hold wonderkids.

Det mål er indfriet, da vi har 11 wonderkids på vores hold, opgraderet træningsanlæg for 25 Mio. og spillerværdi på næsten 15 Mio. Det er vi i klubben meget stolte af, da det træningsanlæg vi har nu er det vi har haft set efter i lang tid, fordi vi syntes det er det anlæg der virkelig gør en forskel.

Vi har lavet en "butik" hvor vi altid vil have vores hold transferlistede til mulige priser, og det vil være muligt at forhandle. Vi tjener ca. 500.000-1.000.000 pr. spiller, og det er vi meget godt tilfredse med. Priserne kan måske nedjusteres en smule hvis du sender et brev.

Det eneste vi mangler i klubben lige nu er et højt træningsgennemsnit, da vi stadig har en rekord på 5 vi ser frem til at slå, selvom det bliver svært.

Klubbens budget lige lige pt. på 100k men tidligere idag var det på 3 Mio, så gjorde vi 2 indkøb og så var vi nede i credits igen. Vi skal snart på udkig efter ny træner, da en af vores trænere lige har meldt sin pension. Heldigvis skete dette efter han havde forlænget sin sin kontrakt med klubben i 2 sæsoner.

Det var alt herfra, nyd spillet!

- Dan Poulsen.

Comments