US Citta di Palermo

Team Øster opkøbt at udenlandske investorer

Written 31 May 2016, 22:45

Som overskriften afsløre, er den traditionsrige fodboldklub, nu tidligere kendt som Team Øster, opkøbt af en investorgruppe fra den syditalienske ø Sicilien. Gruppen af investorer har den kontroversielle fodboldgale forretningsmand Maurizio Zamparini som hovedinvestor og talsmand.

Fodboldklubben sendte sin bedste journalist til Sicilien for at fortage et ekslusivt interview med den nye ejer for, at få svar på de spørgsmål, som klubbens mange fans nu sidder med.

Og klubbens fans kan ånde lettet op, da Zamparini ikke har nogle intentioner om at rykke klubbens fra dens nuværende geografiske position, tværtimod.
Maurizio Zamparini udtaler følgende "Jeg ser Grandisimo potentiale i den traditionsrige fodboldklub, som har hovedsæde i Danmark, men spiller divisions-fodbold i sverige. Jeg vil bruge min passion og mine penge, på at få klubben til at fremstå som en af de stærkeste i fodboldverdenen

Så klubbens fans har en spændende fremtid at gå i møde, og allerede i Zamparinis første døgn som ejer af klubben, er de første ændringer ved at træde i kraft. Dette ses i klubbens navn, som er skiftet fra Team Øster til
US Citta di Palermo. Dette er sket, da Zamparinis tidligere fodboldklub US Palermo, som lå på Sicilien er lukket. Derfor tager Zamparini brandværdien i den tidligere italienske topklub med sig.

Klubben forventer også inden længe, nyt logo og banner, så klubben kan fremstå til sit ypperste. Der forventes en stor merindtægt til klubben de første måneder, da de trofaste fans, skal ud og erhverve sig de nye spillertrøjer.

Bedste hilsner

forhenværende - Team Øster
/US Citta di Palermo



Comments