RB Jackboys

Genetablering 2021

Written 11 April 2021, 19:11

"Først og fremmest vil jeg takke alle som har været involveret i beslutningen. Det er mig en stor ære nu at skulle løfte et projekt af så lovende karakter, i en klub med vision og faciliteterne i orden"

Sådan lød det forleden, da Lynge Jakobsen (Tidl. sportsdirektør i AaB, red.) blev præsenteret som ny del af bestyrelsen i genetablerede Jackboys.

Marts 2021 blev det besluttet, at Jackboys, efter konkurs i efteråret 2020, skulle genetableres. Det anslåes, at Lynges budget lå i omegn af 22,080,000 C, som hurtigt blev brugt på middelmådige 26-28 årige. De blev dog inden længe også allieret med et par stjerrner oppe i 30'erne, samt et helt kuld af ungdomsspillere, som kun på deres bedste dag rammer 130 på tyrkis. Det har nu givet udbytte ved en oprykning til 2. Division i Grækenland, som næppe holder længe.

"Rom blev ikke bygget på en dag" joker Lynge Jakobsen, og tilføjer, at det vel heller ikke kun tog en uge. Han skal især bidrage med sin viden indenfor 23-27 årige, som på en sæson eller to kan blive solgt videre til store summer. Det ligges der heller ikke skjul på fra hans egen side.

"Ambitionen er at komme i top 150. Med en voksende support omkring holdet, synes jeg ikke at mindre ambitioner kan gøre det. Jackboys står i gæld til sine fans, som i efteråret 2020 havde forventet at La Primera var den nye hverdag. Det er yderst vigtigt for mig, at samme situation ikke må gentage sig. Denne gang skal det gøres ordenligt!"

Comments