RB Jackboys

Første div, første div, første diiiiiv (x4)

Written 21 May 2021, 14:25

"Sæsonen 2021-20 ser ud til at blive en historisk en af slagsen for Jackboys. Holdånd og selvtillid kommer man langt med, og mine drenge viser det time efter time på banen. Det er outstanding!"

Sådan lød det fra den stolte stifter af Jackboys, da TV2 Nord var på besøg på træningsanlægget denne eftermiddag. Den store begejstring skyldes dagens store udebanesejr, som var et vigtigt skridt mod pokalen og en oprykning til 1. Divison

I øjeblikket ligger Jackboys til at rykke op i 1. Division i Grækenland. Egentlig var det en bedrift i sig selv, da de først for blot 2 sæsoner siden for alvor stabiliserede sig i 2. Division. Nu ligner det en realitet, da der med 9 spillerunder tilbage er hele 10 point ned til bronzemedaljerne.

Lynge Jakobsen har ikke ønsket at udtale sig, da han slet ikke mener sæsonen er færdig endnu. Dog menes han (anonyme kilder, red.) at have bestilt bord i gaden til samtlige 45 mand i staben/truppen søndag aften, hvor det forventes at pokalen skal vises frem til byen. Det bliver spændende at se, hvor i verden Lynge Jakobsen nu ser sig selv opnå succes.

Comments