Aalborg Akvavit

Cerveza skifter angrebet ud

Written 14 November 2013, 00:41

Eller det vil sige; samtlige angrebsprofiler de seneste mange sæsoner, valgte af uforklarlige årsager at gå på pension. Åbenbart Ikke så uopslidelige Abel Unali, sagde farvel til klubben som 39-årig. Lidt af en pragt præstation. Desuden smuttede David og sølræven(Igancio piklort) også.
Dermed stod CFC med et gedigen angrebs-problem. Derfor gik manager drastisk til værks og hentede således noget der minder om indholdet på en gammelt bodega kl. 14 en onsdags formiddag: En 35-årig AV, en 34-årig AV med 45 (!!) i afslutning og en random angriber, der dog har tendens til at score mange mål.
Noget af en lappeløsning. Men en vigtig eller i hvert fald nødvendig en af slagsen. Med i svinget røg derfor venstrebacken Piller, der blev solgt for små 1.3 mio., for at få råd til angriberne. Jo Christoffersen overtager således back-positionen.

Alligevel kan klubben for tiden bryste sig med en fornøjelig 1. plads med udsigt til oprykning. Men lad os nu se; de nye angrebsprofiler kan sagtens være købt som katten i sækken.

Comments