Aalborg Akvavit

Fysiske og moralske tømmermænd

Written 30 October 2016, 18:46

Efter en gedigen afslutningsfest på Giraffen, skulle Aalborg Akvavit her til morgen se realiteterne i øjnene. Resultatet er en pishamrende skuffende 7. Plads

Det var en flok plørefulde AA-spillere, der mødte ind til spillermøde søndag morgen. Særlig afghanske Jalladin var hårdt medtaget efter nattens sindssyge udskejelser. Sammen med angrebsmakkeren Madog Hindle, var Jalladin på en vanvittigt tystys-tur, der blandt andet indebar betalte Maxim-ludere og rigelige mængder Shindand-sukker. Jalladin var dog også sidste mand, der ankom til træningsanlægget. Den eneste kommentar til de ventende journalister var: "It was a great experience and I would like would like to thank Vodka-Lars for the sugars and the big titted Hookers!".

Dette er dog ikke en historie Vodka-Lars vil kommentere på. Han ytrede dog en undren over hvorfor spillertruppen holder en afslutningsfest inden sæsonen reelt er slut: "Jeg kan forstå at man har en lyst til, at have det sjovt og more sig. Men at man tager på en vanvittigt kokain/stripper-tur dagen inden en kamp, synes jeg helt ærlig er helt absurd. Hvad værre er, så var jeg ikke var inviteret, selvom jeg har en sindssyg kontakt på Red Light, der kan skaffe de billigste møgludere fra Bulgarien", sagde Vodka-Lars umiddelbart inden spillermødet.

Mr Poxycat var ingen steder at finde tilgengæld. Sammen med Wolfie fra Wolves of Waterfront, forsatte han tequila-branderten på et nærliggende værtshus. Her vil der desuden også være mulighed for at svinge forbi til en snak om næste sæsons mål og udfordringer. Holdleder Dåse-Allan vil være vært ved en lille skarp, til de der er interesserede.

Slutteligt ytrede Vodka-Lars sig spændt om en ny flot sæson med ekstra meget Shindand-sukker og massere af champagnebold på El Communale II.

Comments

30 October 2016, 18:56
Wolfie takker for en stiv bytur og glæder sig til endnu mere tequila/snaps næste weekend