Aalborg Akvavit

Jalladin opsagt efter spydige kommentarer

Written 31 October 2016, 15:35

Aalborg Akvavit kan bekræfte at Abdol Jalladin er blevet opsagt efter angriberen har inddraget sportsdirektør, Vodka-Lars, i sag om ludere og kokain. Samtidig har Mr Poxycat angiveligt slået rekord i længste kontinuerlige brandert.

Det var en forbløffet ledelse, der på søndagens spillermøde kunne høre Jalladin fortælle om en hjernedød afslutningsfest, hvor Vodka-Lars angiveligt skulle have opfordret til kokain og private lapdances med østerupæiske ludere. Bestyrelsesformand, Futte Tigris, har haft en alvorssnak med Vodka-Lars og det er blevet aftalt at han forstætter som sportsdirektør. Jalladin er derimod blevet kylet ad helvedes til og kommer aldrig til at sætte sine afghaner-ben på AA's træningsanlæg igen. "Det er vi meget glade for. Fy for satan, hvor må han have en presset samvittighed", udtaler assisten Lars Krimi og ytrer samtidig fuld opbakning til kokainvraget Vodka-Lars.

Vodka-Lars vil samtidig på det kraftigste understrege, at han intet kender til historien, og siger således i en officiel udmelding: "Jeg er fuldstændig mundlam over at Jalladin på den måde kan hænge mig sådan ud i medierne. Jeg har aldrig nogensinde opfordret til kokain. Jovist har jeg måske taget lidt til næsen og købt et par strippere, men det er da et frit valg om man vil være en del af det! Jeg kan ikke gøre for at Jalladin kommer fra et uland, hvor de her ting ikke er en del af dagligdagen. Stod det til ham skulle vi kneppe en ged og spise jord til hver fest. ", siger Vodka-Lars.

Mr Poxycat dukkede op til dagens træning efter en 36-timers brandert og havde blot en enkelt kommentar: "Hvor fanden er Jalladin henne? Han starter inde i morgen!" og "For satan, hvor er det en fornøjelse at være på Maxim med dig og hende Gunela-tøsen fra Ungarn, Vodka-Lars!".

Hverken Mr Poxycat eller Vodka-Lars ønsker at kommentere på historien om en Ungarnsk prostitueret, der angiveligt har uddelt fysiske ydelser til de to i løbet af natten til lørdag.

Comments