Aalborg Akvavit

Belgisk topscorer brækker arm og syv tæer

Written 11 November 2016, 16:59

Aalborg Akvavits topscorer, Davino Deluguerre, kom en smule til skade i torsdagens opgør med Griznakh og brækkede nærmest samtlige knogler i fødderne. Han er ude på ubestemt tid.

Efter en fuldstændig hjernedød tackling fra en af modstanderholdets amatørspillere, lå Deluguerre tidligere i dag livløs i græsset. Det var først efter flere minutters hjertemassage at holdets læge, Lars Pejsekammer, opfattede at Deluguerre stadig trak vejret. Herefter kunne det konstateres, at Deluguerre blot havde meget ondt i både arme og ben.

Efter røgtenundersøgelser, kunne det konstateres at Deluguerre har brækket højre arm og syv af sine tæer. Han er ude på ubestemt tid, men ønsker et comeback hurtigst muligt: "I'm so fucking sad, that the opponent's shitty players cannot time their fucking tackles. I'm also frustrated with Vodka-Lars, as I know that he has brought an awful and ugly left back as substitute for me", sagde Deluguerre umiddelbart inden Vodka-Lars besøgte ham på hospiltalet. En besøg der dog blev meget kortvarigt, da Vodka-Lars blev smidt ud af stuen kort tid efter, angiveligt for at lægge an på en sygeplejerske.

Vodka-Lars vil ikke kommentere på om AA har købt en dårlig og grim spiller. Han bekræfter dog tilgangen af en middelmådig venstre back, der er hentet relativt billigt og nok derfor også er pisse ringe. Yderligere, vil han desuden ikke kommentere på rygterne om, at han skulle have klappet en sygeplejerske i røven og efterfølgende forsøgt at stjæle diverse morfinpræparater fra et lægeskab.

Comments