Aalborg Akvavit

Anholdt for hustruvold og momssvindel

Written 15 November 2016, 08:27

Aalborg Akvavit kan bekræfte at sportsdirektør Vodka-Lars tidligt tirsdag morgen, er blevet anholdt for hustruvold og momssvindel. Han fastholder sin uskyld, men erkender dog at han er træt af sin kone.

Angiveligt skulle Vodka-Lars have slået sin kone bevidstløs med en skabslåge og efterfølgende selv forladt det fælles hjem, til fordel for en tur på den lokale bar. Det var her, at politiet kunne finde sportsdirektøren i endnu en kæmpe tequila-brandert, og i selskab med sin gode kammerat, træner for Wolves of Waterfront, Wolfie.

Angiveligt var konen slået til uigenkendelighed, men ikke desto mindre var hun i stand til at meddele politiet om Vodka-Lars' opholdssted.

Yderligere har en sag om grov momssvindel set dagens lys. Det var derfor også en tydeligt oprørt Vodka-Lars, der ytrede sig højlydt under anholdelsen: "Jeg anede forhelvede da ikke, at man skal betale moms af kokain!", kunne vidner berette om, at Vodka-Lars skreg under aktionen.

Aalborg Akvavit vil på det fjerneste tage afstand fra momssvindel, men bakker samtidig Vodka-Lars op, når han senere tirsdag fremstilles i grundforhør, i første omgang sigtet for hustruvold. Her vil Revisor-Kurt i dagens anledning bistå med advokatlig rådgivning, ligesom spillertruppen også vil være tilstede med moralsk opbakning.


Voldsomme scener, da Vodka-Lars anholdes



Aalborg Akvavit vil ikke tolerere politivold og agter at lægge sag an


Vodka-Lars fremstilles i dag i grundlovsforhør

Comments

15 November 2016, 09:44
Wolves of waterfront udtrykker sin største bekymring over anholdelsen. Specielt Wolfie er knust.
Vodka-Lars har vores fulde opbakning.