Aalborg Akvavit

Operation overlevelse igangsat

Written 4 December 2016, 22:48

Jublen ville ingen ende tage og Mr Poxycats brandert aldrig stoppe, da Aalborg Akvavit i sidste sæson kunne fejre oprykning til landets næstbedste række. Nu kræves hårdt arbejde, hvis AA skal bevare sin position i 2. divison

"Fy for satan, jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har været så ristet før. Hold kæft en fornøjelse drenge, det må vi gøre igen snarest!".

Mr Poxycats udtalelse efter klubbens vanvittige oprykningsfest, beskriver meget godt den entusiastiske stemning, der i disse dage er på AA's træningsanlæg. Efter en oprykningsfest, som varede små 36 timer og resulterede i udpumpning for klubben engelske angriber Madog Hindle og en brækket næse til bestyrelsesformand Futte Tigris, skal arbejdshandskerne nu på.

"Vi har en satans travl og voldsom periode foran os. Som led i den proces, har jeg måtte smide absurde mængder penge efter spillerprofiler. Dét vil jeg egentlig gerne undgå at tænke for meget på, så jeg bestræber mig istedet på, at drikke mig helt ned i dag", udtaltet en tørstig Vodka-Lars umiddelbart inden han og truppen drog videre på klubbens pubcrawl under forrige uges festivitas.

Stjernespiller til Aalborg Akvavit
I samme ombæring kan en lettere bedugget Vodka-Lars bekræfte, at klubben har skrevet kontrakt med offensivspilleren Bacho Gabelia fra Georgien. "Vi fik mulighed for at hente ham Georgier-Gabelia, fordi jeg tilfældigvis røg ud med hans agent her i sidste uge. Efter et par tequilashots, var han relativ let at overtale, til at få Gabelia til klubben", siger Vodka-Lars fra et tilrøget værthuslokale i Aalborgs Vestby.

Gabelia har kostet i omegnen af 1,5 millioner credits. Vodka-Lars vil også bekræfte, at angriberen fra Georgien er absurd gammel og at hans helbred er yderst tvivlsomt. Dog satser AA på, at han bliver en vigtig brik i den kommende sæsons overlevelsesstrategi.

Slutteligt ønsker Vodka-Lars ikke at kommentere på rygter om, at Bacho Gabelia er blevet betalt i narkopenge og værdikuponer til Gøglerbåden, men bekræfter dog at han er i besiddelse at værdikuponer til et offentlig kendt værthus i Aalborg. Hvis man er interesseret i disse værdikuponer kan Vodka-Lars træffes på mail: [email protected]

Comments

8 December 2016, 21:27
Hvornår svarer vodka-lars på mine mails omkring de værdikuponer

Hilsen Wolfie