Aalborg Akvavit

Ny strategi slår til for Vodka-Lars

Written 24 September 2018, 18:09

Et massivt øget fokus på transfermarkedet og bedrageri har i høj grad givet pote for AA's sportsdirektør, Vodka-Lars, der har lykkedes at øge klubbens transferindtægter med 300%.

Guld og grønne skove
I perioden 22. juli-24. september har klubben således omsat for 146.178.895 c i transferindtægter alene. Dette sammenlignet med transferudgifter for 115.937.387 c i samme periode.

Dette betyder, at klubben kan præsentere et overskud, set på transfers alene, på 30.241.508 c for perioden.

Vodka-Lars glad og tændt
Det var en yderst veloplagt sportdirektør, der mandag kunne holde pressemøde for hele Danmarks presse. "Jeg har været hård og spændt i kroppen, forud for i dag. Det er en stor dag for klubben, og vi er ligedele våde og stolte over det økonomiske fundament, klubben har bygget op ", udtalte en opstemt Vodka-Lars mandag.

Sorte strippere og forbudte handler
En yderst skummel handel af gigatalentet, Cafer Vande Nardone, var med til at kickstarte klubbens økonomi. Således gik Vodka-Lars straks i gang med den måske travleste transferperiode i klubbens historie. Således involverede Vodka-Lars sig i 25 til- og afgange, der til sammen udgjorde transfersummer for over over 150 millioner credits på to uger.

Dette fik bagmandspolitiet til at reagere prompte, da de enorme pengesummer alle blev overført til AA's bankkonti på Cayman Islands. Derfor var det også en rystet Vodka-Lars, der blev anholdt på Maxim Bar, og i flere dage var i politiets varetægt, sigtet for bedrageri: "Det er mig en gåde, at jeg er her. Vi har i høj grad haft styr på papirerne, og det er blot en del af vores transferprocedure at overføre pengene til vores konti på Cayman Islands. På den måde kan jeg slippe for at betale skat, og samtidig holde badeferie, når jeg har møder med min bankrådgiver. Er der et problem i det? ", spurgte en grådkvalt, men bestemt Vodka-Lars retorisk.

Strategien, der skal føre Aalborg Akvavit til tops
Det øgede fokus på transferindtægter og bedrageri skal i høj grad fungere som springbræt for Aalborg Akvavit, der inden længe planlægger at investere enorme mængder penge i at udvide klubbens træningsfaciliteter. Dette er en del af klubbens 2018-plan, hvor klubben satser på at spille på øverste hylde, og have de bedste faciliteter, inden udgangen af 2018.

Det var dog ikke muligt at få en kommentar fra Vodka-Lars, da han var godt og grundigt træt af journalisternes kritiske spørgsmål. På et spørgsmål angående klubben mærkværdige køb af en svensk, usandsynlig dårlig målmand, der tidligere er sigtet for narkosmugleri, havde Vodka-Lars følgende kommentar: "Jeg gider ikke kommentere på ham. Han har gjort mig mange tjenester gennem tiden, og nu betaler jeg tilbage i form at spilletid for verdens bedste klub", sagde en aggressiv Vodka-Lars.

Vodka-Lars vil desuden ikke kommenterer på rygterne om, at klubben har tilknyttet svenske Olav Sundberg, der angiveligt har smuglet kokain for op i mod 150 millioner, som nu er hvidvasket i spillerindkøb.

Comments

Return of the legend 24 September 2018, 20:57
Og herefter kan det således bekræftes, at Vodka-Lars, for anden gang på under en måned, slår Aalborg Akvavit's transferrekord med signingen af midtbanetalentet, Gourdaz Azor. Spilleren kommer til Aalborg Akvavit for en overgangssum på 23.777.779,- credits.

Kh Vodka-Lars