Aalborg Akvavit

Katastrofekamp under al kritik

Written 19 January 2019, 11:46

Det er svært at forestille sig, at nogen vil have fantasi til at skrive manuskriptet til det drama, der udspillede sig, da Aalborg Akvavit på udebane slog TEAMsigil 2-1. Efter to voldsepisoder, en købt dommer, manglende benskinner og et rødt kort er Aalborg Akvavits stab efterladt i chok.

Det lå i kortene, at det ville blive spændende på TEAMsigil Stadium, da Aalborg Akvavit skulle forsvare sin 4. plads i ligaen. Det var dog ikke spillet på banen, der løb med opmærksomheden, men i stedet den lange række af grove forseelser, der stjal billedet.

Efter 20 minutter havde Connor Lawson nær mistet begge ben, da han fulstændig hensynsløst blev nedlagt i eget felt. Dommeren takserede tacklingen til gult, hvilket var startskuddet på en direkte elendig dommerindsats.
Lawson måtte lade sig udskifte og kravlede selv fra banen, da AA's lægestab uheldigvis holdte fri på dagen. Lawson har brækket begge ben lige under knæene, men forventer at spille de resterende kampe med krykker.

Minuttet efter kune Jann Bøge bringe AA fortjent foran på langskud. Takken for dette blev, at Bøge blev sparket ned af modstanderholdets keeper, der stod en rædderlig kamp og derfor var frustreret. Bøge pådrog sig alvorlige hoved- og ankelskader og måtte lade sig udskifter efterfølgende, hvor samtlige AA-spillere bar ham bevidstløs fra banen.

Den fuldstændige fraværende dommer valgte at overse forseelsen, og fløjtede kort tid efter til pause, hvor han i øvrigt gik i hjemmeholdets omklædningsrum. Her blev dommeren angiveligt tilbudt både kolde pils og rejemadder, hvis man blot dømte mod Aalborg Akvavit i anden halvleg.

Anden halvleg startede med et brag, og noget tydede på at både øl og rejemader var en succes. Ricardene Mahoney blev nemlig udvist for angiveligt at spille uden benskinner - eller strømper i øvrigt. Uforstående måtte han forlade banen og overlade kampen til hans kammerater. Holdleder Dåse-Allan undskylder samtidigt, at han glemte strømper og benskinner til dagens kamp. Men understeger, at samtlige AA-spillere spillede uden sokker og blot havde spraymalet sine ben røde i et forsøg på at for det til at ligne strømper.

Heldigvis vandt fodbolden - og Aalborg Akvavit - til sidst, da klubikonet Bretik Szabo kunne score sit mål nummer 367 til 2-1 og dermed sende steroidepsykopaterne fra TEAMsigil hjem i seng med endnu et nederlag.

Vodka-Lars var efter kampen i chok og understregede, at han agter at lægge sag an mod dommerforbundet. Han vil i øvrigt ikke kommentere på rygterne om, at han angiveliget skulle have låst TEAMsigil, inklusiv dommeren, inde i omklædningsrummet og smidt nøglen væk.

Han erkender dog, at han brød ind i modstanderholdets omklædning i anden halvleg og stjal et par rejemadder til staben. Han mener, at rejemadder er en menneskerettighed og fastslår altså sin uskyld.

Comments