Aalborg Akvavit

WE ARE GOING UP

Written 3 February 2019, 17:55

Historien kunne ikke været skrevet smukkere. På et udsolgt El Communale II besejrede Aalborg Akvavit Grejdal IF, og sikrede sig dermed oprykning til Ligue 1 på sæsonens allersidste spilledag.

Aalborg Avkavit er landet på den allerøverste hylde af fransk fodbold efter mange års hårdt slid. Efter en helt igennem nervepirrende sæson, lykkedes det på den sidste kampdag at sikre sig oprykning. Det så dog længe ud til, at AA måtte udskyde oprykningsfesten, men da Lyon tabte sin sidste kamp, kunne AA tage 2. pladsen.

Hotdogs og fri fadøl på rådhuset
Vodka-Lars inviterer alle til festivitas på rådhuset. Her vil der blive serveret hotdogs og fadøl. Samtidig er det lykkedes holdleder, Dåse-Allan, at få fløjet 10 smukke østeuropæer ind fra Reberbanen i Hamborg. De vil stå til rådighed hele aftenen ved forudbestilling på tlf. 58 77 45 32 eller [email protected]. Til de kokainafhængige, forsikrer Vodka-Lars at hele sæsonens TV-penge vi blive brugt på det hvide Shindand-sukker.

Maxim Stripclub Bars afskedsreception
Når det formelle er afsluttet på rådhuset, inviterer Vodka-Lars hele staben og spillertruppen på det ellers lukkede Maxim Bar. For én sidste gang slår Maxim Stripclub Bar altså dørene op for Vodka-Lars - en mand, der på mange måder er indbegrebet af Maxim Bar. Og en mand, der egenhændigt har været ansvarlig for, at stripklubben har kunne løbe rundt rent økonomisk.

Træning aflyst resten af ugen. Kontoret lukket
Staben agter af feste, som det aldrig tidligere er set i AA-regi. Derfor har formand, Futte Tigris - noget overraskende - givet tilladelse til, at alt arbejde nedlægges den næste uge, så der er plads til druk og hor. Vodka-Lars agter i hvert fald ikke at holde sig tilbage. Alt andet vil også være mærkeligt.

Glædelig oprykning til alle med Aalborg Akvavit i hjertet!

Comments

Vilde auktioner den næste time 26 February 2019, 20:10
Fed læsning held og lykke i ligue 1 :-)

Bryan 5 March 2019, 16:53
Funny read. Well done for getting back up to league 1 and staying there - perhaps a little less partying helped this time ;-)