Aalborg Akvavit

Så er sæsonen igang gutter!

Written 16 June 2008, 21:00


Så er den nye sæson skudt i gang, og Babzz FC lagde ud med et nederlag på 3-2, men er kommet godt med igen, efter henholdvis en 6-0 og 2-0 sejr.. Babzz FC og ikke mindst Babzz FC's fans har store forhåbninger til den nye sæson. Sidste sæson endte med en "sølle" 8. plads, som selvfølgelig slet ikke levede op til den 5. plads, som Manager Sir Jeppe-babzz havde lovet fansene.

"Vi vil gøre alt for at rykke op i år!"
B.T. har nu fået et eksklusivt interview med Babzz FC's store profil Gymnatik Knægten, og han siger: "Lôylé di éol, ântã la pôs", og som vi har prøvet før, er dette naturligvis blevet oversat fra argentinsk til dansk. Det Gymnastik Knægten siger er: "Vi har nu et stort pres, som skal flyttes fra vores skuldre til skraldespanden, det er simpelthen for dårligt at vi ikke engang fik en 5. plads forrige sæson. Nej, vi kom jo ikke engang med i Cmapions leguae gruppespillet!? Men vi skal virkelig ud på banen og løbe nogle meter denne sæson. Vi har jo fået et nyt super angrebs talent, Shen Dong, som jeg og ikke mindst klubben håber på kan finde net maskerne mange gange denne sæson, så ja vi vil gøre alt for at rykke op i år!!".

"Ingen sponsor til Babzz FC i år"
Der udover kan vi meddele at det ikke er lykkedes at finde en sponsor denne sæson, Babzz FC's gamle sponser NordicBet ikke har ønsket at forlænge deres kontrakt med Babzz FC, Manager sir Jeppe-babzz siger: "Vi var selvføgelig utrolig glade for sponsoratet med NordicBet, men inderst inde syntes jeg at de var nogle luskede ræve, som ikke hlet vidste hvad de lavede, så måske er det meget godt at de retaderede idioter ikke er sponsor for min klub mere!!"

"Logo til os"
Så kan vi også meddele at Babzz FC har fået et nyt logo, med en haj på, deraf kommer det nye supportclub navn "The Sharks" eller "Hajerne". "Chin lang loong shlalala" Oversat fra kinesisk eller hvad nu for et sprog Shen Dong snakker betyder det: "Jeg elsker ris og nudler, og jeg havde engang en hund, men den spiste jeg og min familie, for i Kina spiser man hunde. Jeg er glad for vorer ny supportclub navn.. Amen <3!"

Og som pølseenden i rosinen(eller omvendt)
kan vi meddele at Babzz FC har deres største pengesum nogensinde i klubbens historie, beløbet er dog hemmeligt, men skulle være på omkring de 1.5 mil!


Comments