Nykøbing Falster BK

Stop

Written 24 September 2014, 20:48

Min tid på vman er overstået, og jeg stopper fra på søndag af. Det har været 9 gode år med gode stunder, og knap så gode stunder. Jeg har vundet alt hvad jeg overhovedet kunne komme i nærheden af. Været nummer 1 på vman over flere omgange, vundet mit største mål, the Quadruple, samt domineret diverse ligaer igennem mange måneder. Jeg føler derfor, at der ikke rigtig er noget at komme efter mere, og derfor bliver det mit endelige stop.

Jeg har ganske enkelt ikke nogen motivation tilbage, og vman er bare blevet et dagligt fix. Lidt ligesom rygere skal have en smøg, så skulle jeg på vman for at glo. Jeg har på det seneste ikke engang gidet at udskifte mine udskiftere, så der humør forbliver i top. Derfor føler jeg også, at tiden til at stoppe er perfekt.

Det sidste skub, der virkelig fik mig til at indse at min tid på vman var ovre, har været den igangværende sag på forum, hvor min gode kollega Nobr er blevet svinet til. Der findes kun 1 person jeg respektere mere end Nobr på vman, og det er Bårdur. Derfor har det meget svært at se, hvordan vmans mafia er gået i gang med at slagte ham.
Igennem den sag har jeg ændret syn på mange mennesker, som jeg før i tiden havde meget respekt for. Jeg føler at jeg har set en hel ny side af nogen personer, som jeg ikke troede de var i besiddelse af.
Jeg vil gerne takke alle i crewet for en god tid, og alle de gode samtaler vi har haft på skype. Jeg håber i holder modet højt, og fortsætter det gode arbejde i nu engang har gang i.

Jeg vil spille sæson ud, og derefter afmelde mig ligaen. Derfor vil der være en ledig plads i den tyske liga, hvor det har nogen interesse for folk. Mine spillere vil blive solgt på søndag. De ældste spillere vil ryge på auktion lørdag eftermiddag, og de lidt yngre vil om aften på et givent tidspunkt.

I må alle have det godt i fremtiden.

Mvh

Flotte Fyr

Comments

Rasmus 28 September 2014, 00:05
Tak for kampen! Vores samarbejde i crewet har været en fornøjelse og ikke mindst de gode gamle dage på DGF. Du må have det godt og held og lykke med det nye liv øst på - måske du vender tilbage, når tiden er det til smiley

Kampmotor--held og lotto 28 September 2014, 15:37
Tak for kampen "Flotte fyr". Du har været et yderst behageligt bekendtskab i dette spil. Ikke mindst da vi sad i crewet sammen. Jeg er også glad for din opbakning. Du kan også se udover potentiale og tage mange andre faktorer ind i din behandling af sager.

Jeg er også glad for, at jeg tog det sidste stik i vores indbyrdes opgør i spillet. smiley

Jeg håber for dig, at du får en fin tid i København. smiley

Bill - Game over 30 September 2014, 22:44
Hvem fanden spiller også Vman i så lang tid :-) Held og lykke ud i det virkelige liv.