Nykøbing Falster BK

Skal man stoppe ?

Written 4 February 2011, 21:06

Står i en svær situation, skal man stoppe, eller fortsætte ? Lysten, gnisten, gejsten til spillet er lige så stille forsvundet, og vman er slet ikke så spændende, som det var engang ..

Der er enkelte faktorer, som gør, at jeg skulle fortsætte.. Jeg kunne fortsætte kampen mod toppen, og blive nummer 1 .. Tage min nuværende strategi op til overvejelse, og måske ændre hele konceptet ..

Men på den anden side, jeg har efterhånden været på vman i næsten 6 år, være moderator i diverse fora, supporter, val, samt fået tilbudt stillingere højest oppe .. Jeg har vundet diverse ligaer rundt omkring i forskellige lande, diverse cups .. Haft nogle af de bedste spillere i spillet, har de bedste faciliteter, samt et stadion, som jeg slet ikke kan udfylde .. Hvad er der efterhånden mere at opnå i dette spil, som er realistiske, når man ikke har lysten, og gider ofre tiden på det ?
Licens kan der heller ikke være meget tilbage af, aner faktisk ikke, hvor jeg kan se det ?

Tankerne om et stop er efterhånden noget, jeg har haft i lang tid, og holdet er også bare blevet dårligere, og dårligere med tiden, uden jeg har gjort noget .. Jeg har simpelthen ikke gidet lede efter de rigtige spillere, når jeg bare kunne lade være ?

Så det store spørgsmål er, skal jeg fortsætte, eller stoppe ? Spørgsmålet er nok besvaret, når licensen løber ud, hvilke er snart ..

Comments

Frederik 4 February 2011, 21:19
Har du nogensinde været nummer 1 - og i så fald inden for de seneste par år? Der er ikke noget flottere, end man kan sige, at man stoppede på toppen og været den bedste i hele spillet. smiley

Her kan du se, hvor mange dages licens du har tilbage: http://bit.ly/fIzT9n

A rich handsome guy 4 February 2011, 21:50
Nej, aldrig nogensinde .. Men det kræver en anden strategi end den jeg har fulgt igennem de sidste mange år smiley

- Og tak for linket smiley

9 February 2011, 15:33
Hvis du virkelig er så træt af det, som du giver udtryk for, synes jeg helt sikkert du skal tage en pause. Hvem ved, måske du får lyst til at spille igen en dag, og så ligger din bruger jo og venter på dig. Jeg synes du skal give det en chance.
Håber du kan bruge det.