Team Madzolini

Tilbage Efter Hacking

Written 11 February 2010, 14:13

Klubben kan idag glad meddele at den er tilbage i drift efter hacking.

Hvordan skete det?

Klubben modtog fredags en meddelse om at V-Man havde 5 års fødselsdag og derfor fejres det med 2 måneders V-Man Licens til de første 1000. I meddelsen stod der også et link hvor man skulle logge ind for at komme med på listen. I ivrighed skynde man sig ind på linket og glemme helt at se hvem afsenderen var. I dette tilfælle var det så en snyder der hackede mig.

V-Man lukkede efterfølgene klubben så der ikke ville ske mere misbrug.

Hvor stor var tabet?

Klubben mistede mange af sine gode spillere som han havde trænet op fra de var 15 år gamle. Pengene fra salget brugte hackeren på at udvide stadion og har brugte omtrent 40 mil. på det. Udover mistede klubben også sit klubnavn Team Madzolini for istedet at få navnet Inter Madrid BK. Der prøves nu på at få navnet tilbage men er ikke sikker på at det vil ske.

Men trods alt er klubben dog tilbage og mange tak til V-Man for det flotte arbejde!

Nu er det bare hårdt arbejde for at få klubben på rette spor.

/Oscar Del Pino - Team Madzolini

Comments

Anton Petri 11 February 2010, 23:17
fik et lignende brev der havde vman bare 6 års fødselsdag. men ved heldigvis at vman ikke bare giver gratis licens og de ville da slet ikke skrive det over brev de ville lave en nyhed hvis vman havde fødselsdag. og desuden er vman vist også en del ældre.

Anton Petri 11 February 2010, 23:19
det må være dejligt at komme tilbage igen hvor længe var du hacket og hvordan fik du brugeren igen.

Madzolini 12 February 2010, 18:59
Jeg fik mailen fredag men fandt først ud af at jeg var hacket lørdag. Søndag skrev jeg ind til support og kom derved i kontakt med en fra V-Man Crewet der vil hjælpe mig. Han valgte at banne klubben som der ikke ville ske mere misbrug. Derefter fik jeg en mail som jeg kunne kontakte ham på for at få klubben tilbage som jeg så fik igår, torsdag.