Sporting Strib

Nu skal der snart ske noget..

Written 31 January 2008, 16:20

Manageren i Olympique Middelfart har fra dags dato valgt, at klubben skal rykke op i 4. division inden Juni '08. Dette lyder måske som en lang tidsfrist. Det er det også, det skyldes bl.a. jeg ikke gider lede efter spillere, som skal sikre den oprykning. Så inden Juni. Dét burde fandme lade sig gøre. Ellers er det 100% sikkert, at jeg stopper som manager. Ikke pga. spillet, men hvis jeg ikke formår at rykke op, så beviser jeg vel min egen inkompetence. Eller hvordan fuck det nu staves smiley
Der udover er der også taget hensyn til, spillermarkedes vanvittige priser. De gamle som skal erstattes. Dog ser det lyst ud i Sporting, ikke alle spillere er oldinge. Der er nogle enkelte. Men de fleste er nogle, som sagtens kan holde til Juni.

Derudover har Marwan. Klubbens defensive midtbanespiller - lovet, at han bliver i klubben indtil oprykningen er sikret. Efter det, så vil mangeren og spilleren tage en snak om fremtiden i klubben. Men den snak skulle ikke føre til et salg, da spilleren er tilfreds i klubben, og klubben er meget tilfreds med ham, og hans indsats i kampene.
Men hvis det utænkelige skulle ske, så følg nøje spilleren :b

Til allersidst, vil jeg gerne takke Maria, fordi hun gad skifte de urealistiske navne smiley

Comments