Sporting Strib

Fremtidsstatus hos Sporting Strib

Written 4 October 2008, 20:00

Nu er det efterhånden et stykke tid siden, at jeg udsendte en pressemeddelse. Det har været en helt bevidst handling fra min side, at ignorer pressen. Pressen og pressen, den eneste avis som har udvist interesse i klubben, er Melfar Posten, den lokale lille avis.
- Nu får Melfar Posten så en udmeldning om hvad Marc Sinding har tænkt sig, der skal ske i klubben den nærmeste fremtid.

Det første der skal ske er klubbens rykning til Portugal. Derefter må jeg se, hvilken liga jeg havner i. Så skal klubben 100% fokusere på etablering i denne liga. Så klubben altid mindst kæmper om en 5. plads. Hver sæson!
- Jeg har satset meget på gamle indtil videre. Det er også godt kanon godt, pengene er strømmet til klubben som aldrig før. Selvom det jo er småpenge i forhold til, hvad de helt store klubber bruger i dag. Men, jég er ihvertfald tilfreds med regnskabet.
Klubben vil ikke, medmindre der bliver oprettet et supertalent, som bliver solgt for +10 mio, investere yderligere i træningsanlæg!
De penge som bliver tjent ind, skal udelukkende gå til opsparing eller forstærke holdet, så etableringen kan blive en realitet. Pt. er det kun forsvaret som trænger til en ansigstløftning.

Min licens udløber om få dage, 3 tror jeg. I første omgang vil jeg ikke forlænge, men hvem ved, jeg forlænger måske en eller anden dag, ude i fremtiden.

De langsigtede mål for Sporting Strib er klare. Først og fremmest skal der spares +10 mio sammen, så skal alle oldinge VÆK, og klubben vil begynde at satse på 21-25 årige spillere, og enkelte talenter.
Denne målsætning kræver licens, i mine øjne. Måske ikke umiddelbart, men jeg har heller ikke afsløret hele planen.
- Men dette vil næppe ske før engang i 2009 smiley

Comments