AC Sparta G

Oprykning og sæsonstart

Written 30 November 2015, 12:08

AC Sparta G leverede den forventning, som alle klubbens fans havde til holdet, da de søndag sikrede sig 1. pladsen i 6. division pulje 22 med 84 point, som eneste ubesejret hold, og rykkede op i 5. division pulje 11. Manager Gantzel udtaler følgende:

"Vi gjorde det vi skulle! Eventyret er blot lige begyndt. Jeg er sikker på at spillernes livsstil med burger, pommes og blåbærmarmelade er den perfekte kur for fodboldspillernes humør og præstationsevne!"

Desuden er 5. divisionen skudt igang, hvor det er blevet til 4 point i de 2 første kampe.

"Vi leverede et fantastisk comback i første kamp mod SC Heerenveen, hvor vi var nede med 3-0, men alligevel formåede at hive et 3-3 resultat med hjem. Det var en svær udebanekamp og fantastisk at vi kommer hjem med point efter den skrækkelige start. Det gjorde også at vi nemt hentede en 2-1 sejr hjemme i anden kamp mod Philipsens Dreamteam foran hele 2505 tilskuere på Qatar New Stadium! Vi fortsætter disse fornemme takter. Det er jeg sikker på - især når jeg fodrer spillerne med flere kasser af Ceres Top og Tuborg Classic i pauserne - vi spiller bedst med en promille på over 1!"

AC Sparta G spiller næste kamp på udebane mod Ipswich Footballers kl. 19:50. Desuden er klubben gået videre i de to pokalturneringer uden kamp.

Comments