Vejrumbro BK

Ny spiller

Written 17 November 2016, 20:08

Ricardo Brynningsen er pr 17-11-2016 ny spiller hos Vejrumbro BK. Vi i klubben, ser meget frem til et langvarigt samarbejde hvor Ricardo hovedsageligt skal spille andenviolin og kæmpe om en plads på det ellers så stærke andethold, her i Vejrumbro BK.

Ricardo Brynningsen udtaler: "Vejrumbro BK er en drøm der går i opfyldelse for mig, en klub, hvor unge spillere får chancen og hvor det i den grad er muligt at slå igennem. Kasper & Cedric er om muligt de mest talentfulde trænere i landet, og jeg ser meget frem til at spille under dem"

Vi byder Ricardo Brynningsen velkommen hos Vejrumbro BK!

Comments

Anton Katko 17 November 2016, 20:11
Ricardo Brynningsen hører på ingen måde til i denne fodboldverden! Han har inden for den seneste uge været sammen med Anton Katko, Vladislav Katko, Vyacheslav Katko, Josef Katko, Andrei Katko, Vladimir Katko og Yura Katkos kone. Det er efter min mening dybt uprofessionel.

Action Bjørnson 17 November 2016, 20:13
Han er en tyr! Direkte fra Stoholm!

Jürgen Klopp 20 November 2016, 16:22
Helt enig med Rafa.
Jeg har på mit hold været vidne til til stor utilfredshed omkring Brynningsen.
Andrei, mit stjerneskud, har så sent som i morges udtalt, at magen til svineri vil han ikke gå med til. Andrei's kone, Vladimir Putin, har også udtalt til Liverpool Echo, at det ikke var af fri vilje, at hun var i seng med Ricardo, men kun på grund af hans spansk-klingende navn.
Best regards
Jürgen Klopp.