VDZ JONA

Pressemøde i VDZ JONA

Written 11 January 2023, 13:29

UPDATE Januar 2023
Wow sikke en tid det har været siden sidst. For det første er det flotte pressecenter igen åbnet op for journalister fra nær og fjern. Coronaen er heldigvis ikke længere et issue og det er da egentlig rart nok. Meget er sket på de næsten to år, der er gået siden sidste update. Her drømte manageren Energydrink om en dag at vende tilbage til topligaerne i vman-universet. Dengang var VDZ JONA et ganske fint hold i midten af 2. division bygget på en bæredygtig stamme af yngre spillere med fremtiden foran sig. Tidligere havde klubben med en noget ældre stamme af spillere leveret et par gedigne overraskelser og hjemtaget to meget flotte titler.

VDZ har haft et helt vanvittigt år 2022, hvor klubben er gået fra at være et elevatorhold mellem den bedste liga og 2. division til nu at spille med om titlerne i Portuguese League i hver eneste sæson. Hvad er der lige sket på et år?
Ja, det kan være svært at svare på. Men klubben valgte i løbet af 2022, at satse nogle meget store millionbeløb (ud fra VDZ's tidligere investeringer) på nogle unge profiler, som kunne være med til at bære VDZ i mange sæsoner ud i fremtiden. Satsningen har i den grad vist sig at have båret frugt. De unge spillere blev til kæmpe stjerner og på deres peak blandt vman's bedste spillere. De allerstørste klubber var nu interesserede i VDZ's spillere og dermed kunne der nu tjenes store penge, som kunne geninvesteres i holdet. Man må formode at VDZ's supportere har været i drømmeland i den seneste tid. De er gået fra titeltørke til titelregn. Det havde de nok ikke set komme for bare et år siden.
Det sidste halve år er det blevet til disse guldtitler 4 x Cup of Portugal og 2 x Portuguese League.
Derudover er det i Portuguese League blevet til 3 x sølv og 3 x bronze.
En kæmpe bedrift i klubbens historie. Bestyrelsen håber på fortsat succes til VDZ, men minder om aldrig at glemme klubbens rødder og den bæredygtige tilgang til spillet.
Til sidst en lille status på klubbens faciliteter, værdi og meritter:
Stadion: 92.000 pladser
Trupværdi: 498.000.000
Sæsoner i træk i bedste række: 36 sæsoner (Portuguese League)

Best regards
Energydrink, manager VDZ JONA

Comments