Team Spandau

Så tæt på,

Written 15 April 2009, 16:08

I dag spiller Team Spadau cup kamp.
Team Spandau ligger selv på nuværende tidspunkt nummer 4700 på vifa-ranken, og modstanderene i dangens kamp var AC Chievo som ligger nummer 1700.
Team Spandau startede dårligt ud og kom også bag ud 0-1 efter et par minutter spillet, men straks kommer Shehu Euba og udligner og bringer spænding tilbage i kampen.
Team Spandau presser modstanderene og holder kampen ud med 1-1, og dermed skal den i overtid, begge hold har masser af chancer men misbruger dem så kampen ender i straffesparkskonkurrence, her ser det igen sort ud for Team Sapndau, men de får kæmpet sig tilbage, og den står lige igen, da det 6. spark skal afvikles, brænder Team Spandau desværre, og AC Chievo kan dem afgøre kampen til deres foredel, og de gør arbejdet færdigt og vinder dermed cup kampen i 4. runde i svenska cuppen.
Både en trist men os stor dag for Team Spandau, vi fangede manageren for Team Spandau kort efter kampen og han havde denne kommentar: " Det var en svær kamp i dag vi gik ind til, og hvis vi skulle gøre os nogen forhåbninger om at bare have en lille chance måtte vi ikke lave nogen fejl, og desværre dummer vi os i starten af kampen, men det for vores træner heldigvis rettet op på, og dermed kommer vi tilbage i kampen, vi brænder desværre for mange store chancer i dagens kamp og det må man simpelhen bare ikke gøre mod sådan et hold som vi mødte i dag.
Men på trods af det synes jeg at holdet spillede rigtig flot fodbold og gav tilskuerne en meget underholdene kamp med spænding lige til det sidste slutfløj, desværre gik sejren ikke vores vej, men vi giver ikke op, vi er klar til næste sæson igen. "

Comments