Esbjerg Akademiet

Rival opgør

Written 22 December 2016, 12:59

Idag klokken 16:55 tager AC Esbjerg GF i mod deres rivaler fra ligaen
Drengene fra Grønland som har, de 2 klubber har tørnet sammen 4 gange, hvor det blevet til 3 sejr og 1 uafgjort til Drengene fra Grønland, som derfor også i dagens opgør vil være kampens klare favoritter.

Klubbens manager Jørgen Nielsen
Udtaler til pressen
Drengene fra Grønland er meget stærk klub med masser af vinder potentiale holdet spiller med mange erfarende spiller, hvor vi imodsætning spiller med et ungt spækket hold som ikke har så meget erfaring, hvilket er en stor fordel for vores rivaler.

PRESSEN:
Tror du at i kan snuppe sejren i denne omgang, i har dog tabt 3 ud af de 4 kampe i har spillet og en uafgjort.

Manager Jørgen Nielsen:
Selvfølgelig tror jeg på at mine drenge kan stå distancen og tage alle 3 point med til klubben i dagens rival opgør, drengene har virkelig vist sig fra deres stærke side i denne sesson hvor vi lige nu ligger placeret som ligaens nr 2 med 37 point efter 15 kampe blot et point fra ligaens 1 plads, så jeg tror sagtens at drengene kan vinde og tage 3 point med til klubben.

PRESSEN:
Hvilke spiller tror du der vil gøre forskellen i dagens opgør.

Manager Jørgen Nielsen

Jeg tror at vi skal kigge lidt på klubbens topscore med 18 mål Cayetano Ussica. han har sat ude i 2 kampe med karantæne, så jeg tror på at han har blod på tanden til at kunne gøre en forskel, men jeg tror også vi skal holde et vågent øje med Drengene fra Grønlands topscore Angriber Brano Ricko Hlbina som har scoret 11 mål i denne sesson en til videre, så ham tror jeg bestemt ville volde klubben store problemer i dagens opgør.

PRESSEN:
Mange tak for interviewet

Manager Jørgen Nielsen:
Det var så lidt

Comments