Esbjerg Akademiet

farvel Olatunyi Oniga

Written 10 May 2010, 12:59

FC Esbjerg GF 34årig midtbanespiller Olatunyi Oniga spillede idag sin sidtse kamp nogensinde mod Lasse kan li nam nam. Før kampen startede udelte holdet manneger ham en buket blomster samt et armbånds ur til en værdi af 50.000kr. Olatunyi Oniga sagde følgene : Jeg har ikke droppet fodboldt verden helt, da jeg har valgt at fortsætte min kariear som træner istedet for. Så når min kontrakt udløber skal jeg ud og finde en klub som kan bruge en træner. Dette udtalte en glad og tilfreds Olatunyi Oniga.

Olatunyi Oniga nåede at spille ikke ringe end 93 kampe og score 68 mål. Og vi i klubben har været glad for den indsats han har leveret. Hvem som afløse ham vides endnu ikke da klubben ikke har været på jagt efter en erstatning for spilleren endnu. Men vi røber det sener idag når den rette afløser for Olatunyi Oniga er fundet.

Comments

Jørgen 10 May 2010, 15:43
så er afløserem fundet det blev Cedric Gibb som går ind og overtager pladsen efter Olatunyi Oniga. Grunden til at det blev ham er at klubben vil spare lidt på sine creditter.