Esbjerg Akademiet

1 Pladsen er sikret

Written 13 June 2010, 09:01

FC Esbjerg GF har en dejlig nyhed til alle hvores fans. klubben har igen efter mange sæsseoner været tørrelagt i 6 divisionen i den skotske liga. Men nu er det slut. Vi i klubben har den store ære at fortælle at vi rykker op til 5 divisionen i den skotske liga via en flot placering på 1 pladsen med 2 kampe endnu og og 12 point ned til holdet på 2 pladsen.

Vi fik også en kommentar fra klubbens ledelse da vi fangede dem på stadionen.
hvor vi stilte dem dette ?.

pressen
hvad syntes du om at i hare være så lang tid i den division.

ledelsen
Ja hvad kan jeg sige vi har bare haft nogle sæsseoner hvor holdet ikke havde været sammen spillet og det gjorte at vi fik dårlige pladser i nogle sæsseoner. Men eftersom holdet nu er sammens spillet så tror jeg ikke der er mere at komme efter nu.

pressen:

hvad er jeres plan så for denne sæsseon og skal i ud og købe nye spiller til klubben.

Ledelsen:

Hvor plan er selvfølgelig at skabe et ordenligt indtryk på hvores fans og så overleve den 1 sæsseon den nye liga. og med henblik på det med spiller køb ser jeg ingen grund til at vi på nogen tidspunkt for brug nogle nye spiller også selvom vi har en credit sum på næsten 500.000. Men der til kan jeg fortælle at vi godt kan gå ind og finde på og kigge lidt på aktionen. Men vi har valgt at spare en del sammen.

dette sagde en glad ledelse fra klubben

Comments