Esbjerg Akademiet

Nedtur

Written 27 June 2010, 16:11

Øv Denne gang lykkes det ikke for FC Esbjerg GF at overleve efter sæsseon 2 i den nye liga. Pågrund af manglende tillid mellem klubbens spiller og træner må vi nu lige en tur ned og rode i 6 divisionen igen. Tilliden blandt spiller og træner er noget vi skal have arbejdet med at få forbedret til næste gang vi får muligeheden for at rykke op igen. Blandt andet håber klubens bestyrelse ikke at der går langtid før vi igen er at finde i 5 divisionen. Og at det så næste gang vil lykkes for holdet at overleve og måske enda kæmpe sig vidre den vej op.

Klubens bestyrelse kom også med en konkret plan for næste sæsseon

1 Klubben skal bibeholde de spiller de har nu som spiller på holdet spiller som ikke spiller på holdet må de gerne sælge ud af.

2. Der skal ikke købes spiller i denne sæsseon eller næste for dens sags skyld. Men stadigvæk hvis vi får et tilbud fra en anden klub angående køb af hvores spiller som vi ikke kan afslå så er vi nødsaget til at gå ud og finde en erstatning for denne spiller.

3. I det følgende næste sæsseoner skulle vi gerne have sparet en hulens masse penge sammen til et nyt trænings anlæg. Og endtil vidre har vi sparet godt og vel 753.000 creditter op så vi mangler stadigvæk over 2 millioner endnu. Så der er langt vej endnu. Men vi satser på at der nok minimum vil gå 6-7 sæsseoner enden der er råd til det.

4 som det sidste på planen har bestyrelsen bestemt at vi minimum skal ligge blandt top 4 i næste sæsseon.

Comments