Esbjerg Akademiet

Vi Rykker til en Ny LIga

Written 15 April 2011, 10:19

FC Esbjerg GF vil gerne komme med denne besked til vores mange fans. Klubben bestyrelse har valgt at klubben ikke længere skal spille i Tyrkiet. Så når sæsseon opdateringen starter vil klubben ikke være at finde i tyrkiet men i stedet for vil de have klubben skal slå sine folder i Usa. Klubbens bestyrelse håber selvfølgelig at det vil gå klubben en lille smule bedre der, da klubben i den grad har vist sig svært i at slå igennem i tyrkiet. Og dermed har mistet mange penge i budgettet på grund af forkerte køb og salg af spillere. Så derfor håber klubben at vi kan skrabe lidt penge sammen og få købt nogle ordenlige spiller til klubben Eller det der er bedre at få udviklet trænings anlæget.

Så har klubbens træner lige et spørgsmål til alle andre klubber.

Er talenter blevet mindre værd. For hvis jeg er heldig kan jeg når jeg sælger talenter sælge dem for en slik jeg kan sommetider kun få fra 25000-120000. Og når man sådan se at andre klubber med talenter sælger deres ud så får de kassen for det.

Comments

Nordmann Amdi 15 April 2011, 12:37
Hejsa Jørgen.
Jeg har luret lidt på om det bare er dit uheld med priserne, og kommet til den konklusion at andre har det lige så svært i øjeblikket.
Så vær fortrøstningsfuld.
Hilsen Nordmann Club Plasma