Kurdistan

Vinder af Svenska Cupen uge 4

Written 31 January 2021, 15:37

Det har været en helt fænomenal flot sæson for Onur Albayrak. Holdet har i denne uge virkelig vist, at vi hører til i toppen. Vi formår at lukke sølle 17 mål ind i ligaen og scorer 52 mål selv. Derudover vinder 20 kampe, 5 uafgjort og taber desværre 5 kampe. Her skal det nævnes, at vi i 4 ud af de 5 kampe er total dominerende, men desværre taber på, at modstanderne er uhyrlig effektive, og scorer på deres meget få chancer.
Desværre var det ikke nok til at blive mestre i denne omgang, da The Dark Carnival formår at vinde 21 kampe og ender på 66 pts, og vi desværre med 1 pts lavere, nemlig 65 pts ender på en flot 2. plads. Stort tillykke til The Dark Carnival med mesterskabet. Vi kommer stærkt igen.

"Præstationsmæssigt har jeg intet at komme efter i denne sæson. Vi er totalt dominerende i samtlige af vores kampe vi spiller. Taber vi, er det oftest grundet effektivitet blandt vores modstander hold, hvilket de selvfølgelig skal have stor ros for.
Dette vidner om at jeg her arbejder med et hold, som er på vej frem, og om inden længe vil være at finde i top 20 på vifaranklisten. Det er jeg meget stolt af. Nu skal vi bare fortsætte også bygge yderligere på! Vi vil være blandt toppen af poppen" lød det fra en optimistisk manager OA.


VINDER AF SVENSKA CUPEN
I denne uge formår vi at vinde svenska cupen, hvor SAMTLIGE kampe blev spillet på UDEBANE. Stor stor forløsning blandt klubbens fans, som alle har store forhåbninger til den nuværende trup.

"At kunne vinde samtlige af sine cupkampe, mod så gode modstandere er en stor bedrift. At vi ovenikøbet skulle spille alle vores kampe på udebane, gjorde ikke udfordringen nemmere for mine spillere, men de tager det hele i stiv arm og gjorde arbejdet færdigt. Jeg er meget stolt" Sagde en glad og stolt manager OA efter finalen mod Aalborg BK.

Comments