Kurdistan

Vinder af Svenska Cupen uge 5

Written 7 February 2021, 17:09

Onur Albayrak har fået igennem en fantastisk udvikling. Truppen er begyndt at danne relationerne på og udenfor banen, hvilket skabet stor optimisme for træner OA.

I denne sæson ender vi på en 3. plads, hvilket er en fin placering, men ikke fin nok, hvis man spørger træner OA. "Jeg er endnu engang meget tilfreds med spillet på banen. Dog er jeg meget meget utilfreds med udnyttelsen af vores chancer. Vi dominerer som altid 90% af vores kampe. Har flere skud på mål end vores modstander, men hvad hjælper det, når vi brænder de fleste og modstanderen scorer på sin enkelte? Det må vi tage til eftertanke. Jeg vil fremover indfører afslutningstræning 2x ugentligt for vores angribere efter den normale "daglige træning". Det er det sidste punkt, som vi i den grad skal udvikle os på, for at nå til det mål vi alle har her i klubben. Nemlig top 10 på vifaranklisten" lød ordene for manager OA


Vinder af Svenska Cupen uge 5:
Vi vinder for anden uge i træk Svenska Cupen. Finalemodstanderen denne gang var Guardian FC, som har haft en forrygende sæson. De formåede at vinde Allsvenskan overlegent. Kampen blev afgjort i 91. minut, da Todd Greer sparkede kuglen i kassen fra distancen og afgjorde kampen som endte 1-0 til Onur Albayrak. Fantastisk præstation af klubben, som i den grad med 2 cuptrofæer i streg, som også er de eneste i klubbens historie, virkelig viser, at de er et hold som har en meget lys fremtid.

Comments