Kurdistan

KATASTROFESÆSON

Written 21 February 2021, 12:25

Uge 7 må vi desværre erkende, har været en total katastrofesæson. Intet har lykkedes.
Vi ender på en 4.plads i ligaen, hvilket ikke er acceptabelt for ledelsen. Angriberne ser desværre ikke færdiguddannede ud, og skyder ofte med løst krudt, hvilket er en af hovedårsagerne til, at vi ikke har mere succes i øjeblikket.

I pokalturneringen nåede vi semifinalen, som blev tabt med 1-2 til Helsinge FC, efter en skudstatistik der hed 7-3 i skud til os. Brandærgerligt.

"Lige netop som jeg frygtede og som jeg også nævnte i forhenværende pressemeddelelse, så er vores angribere bare ikke på et acceptabelt niveau endnu. Jeg tror det kommer med tiden, men der er et stykke vej til tidligere legender som blandt andet Rossellino der bombede +25 kasser ind HVER sæson. Rent spillemæssigt producerer vi de chancer der skal til, for at vinde ligaen, så taktisk synes jeg ikke der er så mange ting vi vil ændre.
Vi må sammen med ledelsen få sat os ned og kigge på, om der skal hentes yderligere forstærkning ind til angrebet, eller om vi skal tage endnu en chance og satse på vores nuværende frontangribere en sæson mere, og se om tingene kan vende. I disse corona tider er det ikke lige nemt "bare" at hente nogle nye ind. Alt sammen vil blive diskuteret på mødet med ledelsen" lød ordene fra manager OA

Comments

Mr Jakieboy 21 February 2021, 12:31
Battista Caravaggio har bare været virkelig skuffende! I bør snart finde en ny talentfuld angriber, hvis I har ambitioner om mere! En angriber, der rent faktisk kan score nogle mål på sine chancer!

Stopper 21 February 2021, 16:34
Det må vi bare sige ja til. Ham og de øvrige angriberes præstationer har været under al kritik. Der skal ske noget og ledelsen er i fuld gang med at finde en løsning.