Kurdistan

Uge 8: Fantastisk sæson

Written 28 February 2021, 13:26

Selvom sæsonen desværre ikke endte ud i nogle mesterskaber eller cuptrofæer, må vi sige at sæsonen har været et kæmpe stort vendepunkt for klubben. Vi formåede at være UBESEJRET i 39 kampe! En fuldstændig vanvittig bedrift, som kun de færreste klubber har kunne formå at præstere. I ligaen lå vi længe til at vinde, men det første nederlag i den næstsidste kamp mod SonicEvoAc gjorde at holdet desværre måtte nøjes med en 2. plads i ligaen. I virtual manager cup ryger vi ud til Helsinge, med et nederlag på 2-1. Det samme sker i den hjemlige cup, hvor vi ryger ud til samme hold, med de samme cifre.

Her skal der medregnes, at klubbens direkte konkurrent i ligaen Havdrup Hawks valgte at købe 2 af vores absolut bedste spillere, lige inden vi havde mødet med dem, som endte uafgjort.
Nacek Komjat som havde scoret 34 mål i 38 kampe for os, blev hentet og vores anfører Zhi-qiang Shih Liang hapsede Havdrup også, lige inden transfervinduets lukketid, og vi havde derfor ingen chance for at hente nogle erstatninger. Mega ærgerlig for os, men godt lavet af Havdrup Hawks, som har handlet efter reglerne. Manager OA havde følgende at sige til denne finte:

"Jeg synes det er dårlig stil, og da de vælger at svække vores hold lige før lukketid, så har vi ingen chance, for at hente en erstatning til positionerne, men de har handlet efter reglerne, og derfor kan og skal vi ikke brokke os mere over det. Vi har som klub trods alt selv, valgt at sætte dem på transferlisten, så de har været frit tilgængelig for andre klubber, men selvfølgelig er det super ærgerligt, da det i sidste ende nok var det, som smadrede vores chancer for at kunne have vundet "the treble". Istedet står vi her, uden noget som helst, og det er selvfølgelig mega skuffende. Dog vil jeg sige, at vi som klub har lært at dette, og så vil jeg gerne kigge fremad. Klubben er i en fantastisk udvikling, og vi har formået et være ubesejret i 39 kampe! Altså det jo helt surrealistisk, at det kan lade sig at gøre. Det fortæller alt omkring vores nuværende udvikling, som jeg er meget stolt af. Derudover ligger vi super godt til på vifarank listen, som jeg ved er utrolig vigtig for ledelsen og i den grad også for vores fans. Vi er blevet det tophold, som vi altid har stræbet os imod at være, og vi vil kun bygge yderligere på gennem tiden" lød ordene fra Manager OA.

Comments

Blaki er god 28 February 2021, 14:16
God læsning, held og lykkr frem over.

Stopper 28 February 2021, 14:49
Mange tak Gudenå FC og ilm smiley