Kurdistan

3 GIGA STORE HANDLER PÅ PLADS

Written 28 February 2021, 23:21

Kl. 23:06 lukker vores transferaktivitet for denne uge. Vi har idag handlet som aldrig før.
HELE 3 vanvittig store, vigtige og historiske handler er faldet på plads. Læn jer tilbage og nyd dem her:

1. Transfer:
Klubben har idag hentet Vitali Kalinnikov fra Real Madrid CF. En angriber som kommer til fra verdens bedste hold. Han kommer fra en klub, som har været kongerne af vman i nærmest en menneskealder. En der ikke behøver introduceres meget mere for, hans navn siger det hele.
Byd varmt velkommen til Vitali Kalinnikov, som kommer til at bombe løs, sammen med de øvrige kammerater oppe foran smiley


2. transfer:
Rudolf Schranz. Han kommer til fra Havdrup Hawks og har lavet mål på samlebånd for vores tidligere direkte konkurrent. 131 mål på 179 kampe. Det taler sit tydelige sprog. Rudolf har været topscorer i den portugisiske liga ad flere omgange. Han kommer også til at hygge sig i frontkæden, med sine nye holdkammerater. Byd Rudolf Schranz varmt velkommen smiley

3. transfer
Her har vi med en "gammel" kending at gøre smiley Hele 23 timer var du væk fra os, indtil du savnede os smiley Og vi har i den grad også savnet dig! Vores anfører blev revet væk fra os inden vores aller vigtigste kampe i sidste sæson, og melodien spillede aldrig i Havdrup Hawks. Derfor valgte vi at gå "all in" for at få dig tilbage. Det har vi idag formået. Velkommen tilbage kaptajn!

Manager OA havde følgende udtalelse efter transfervinduet klappede i for Onur Albayrak:
"Vi har idag sendt et utrolig stærkt signal til omverdenen. Vores fans får i den kommende tid noget super attraktivt, lækkert og velspillende fodbold at se. De får et hold at se, som KAN LAVE MÅL!!! Vi har hentet toppen af poppen og vi har vist med disse transfers, at vi skal tages meget seriøst. Vi vil som vi ALTID har sagt, gå efter vores drømme og mål, som er at ende i top 10 på vifarank listen. Det var der IKKE mange der troede på for bare 2 mdr siden. Dengang fik vi rigtig mange kommentar omkring, at det ikke var realistisk inden for så kort tid og at vi på ingen måde havde setuppet til at nå dertil. Det synes jeg allerede vi har modbevist ved at ligge nr 17 dd. på vifarank listen. Vi drømmer stort her og vi går 110% efter vores fælles mål. Det er det vi kan her i Onur Albayrak. If you can dream it, you can do it!" lød ordene fra manageren.

Comments