Kurdistan

MAGISK sæson

Written 7 March 2021, 13:49

ENDELIG ENDELIG ENDELIG

MESTRE i Portuguese League:
Efter en helt MAGISK sæson, formår vi at vinde mesterskabet UBESEJRET i Portuguese League. 25 sejre og 5 uafgjorte ud af 30 mulige. En helt exceptionel præstation. Derudover ligger vi nu d.d nr. 5 på vifarank-listen.
Det er ALDRIG sket før for klubben. Onur Albayrak har nået nye højder og kan nu kalde sig en TOP klub.

Ledelsen har udtalt følgende: "Gruppen har vist hvad de er i stand til. Det her er et kæmpe cadeau til hele teamet. Spillerne, staben og holdet bag holdet. De har allesammen en kæmpe ære i denne triumf. Manager OA har vist sit potentiale til at arbejde med denne gruppe af spillere vi har og har fået det maksimale ud af ALLE vores spillere. I dag vil vi fejre vores mesterskab og fra imorgen kigger vi fremad" lød ordene fra ledelsen.


Manager OA har udtalt følgende:

"Jeg er utrolig stolt af holdet. En sæson hvor vi går ubesejret igennem i ligaen, vidner om et hold der kan blive det bedste. Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst. Vores hold er komplet, dynamisk og fantastisk. Jeg er stolt og vil nu nyde vores mesterskabstriumf og vores placering pt i vman. Det er stort. Tak" lød ordene fra en rørt manager OA

Comments

En Hovedstad - En klub 7 March 2021, 15:01
Stort tillykke med den flotte sæson.. Det er altså
et flot resultat !
Mvh Per

Stopper 7 March 2021, 15:16
Tusind tak, Per! smiley

And then what 7 March 2021, 15:36

Stopper 7 March 2021, 16:04
TUSIND tak fætter højben smiley