Kurdistan

Ny strategi

Written 20 August 2021, 13:59

Velkommen til alle fans, journalister og bekendte

I denne pressemeddelelse, vil vi løfte sløret for vores kommende strategi. Hvordan vi i klubben har lagt en plan for, hvordan vi opnår noget utrolig stort.
Som mange af jer ved, har klubben lidt økonomisk efter mange år i toppen af vman fodbold. Det kostede dyre domme at være med, hvor det var rigtig sjovt, og derfor endte vi med at trække os en smule tilbage og få genopbygget økonomien. Pt står vi utrolig godt rustet. Vi har lavet +40 mio de seneste pr måneder på køb & salg af spillere og med klubbens kommende salg af vores stjernefrø Geoffrey Wade, vil det indbringe yderligere +40 mio. Dvs vi har fået genopbygget en solid økonomi, som vil hjælpe os til at realiserer vores kommende mål. Dem vil vi dog vente med at løfte sløret for.
Strategien på den korte bane lige nu, vil være at klubben vil forsøge at hente forstærkninger, eftersom vi har formået at rykke tilbage til den bedste liga, som denne omgang bliver i Brasilien.
Dog vil disse forstærkninger blive hentet ind, med det formål at klubbens kortvarige målsætning vil være, at overleve i ligaen. Det tror vi stærkt på. Udover det, vil vi nøje hente vores kommende spillere til attraktive priser, som gør det muligt, at kunne tjene lidt på, når de engang skal forlade os. Den strategi har vi lagt for den kommende tid, og inden alt for længe, vil der blive løftet sløret for en vanvittig ambitiøs målsætning, som jeg tror i vil glæde jer til. Det bliver ikke let, men vi ved hvad vi kan her i Onur Albayrak. Vi er en klub som altid har haft høje ambitioner, og det fortsætter vi selvfølgelig med.

Til pressekonferencen fortalte manager OA følgende:
"Jeg glæder mig over at vi er tilbage rent økonomisk, hvor vi kan udfordrer eliten. Det har været en hård omgang, at økonomien smuldrede mellem hænderne på os. Dog har vi i klubben gjordt et ekstraordinært stykke arbejde, for at rette op på dette, og vi har været så utrolig heldige og dygtige at kunne forfremme en af vores egne unge op i førsteholdstruppen og nu sælge videre for et astronomisk beløb. Der skal derfor lyde et stort cadeau til ungdomsafdelingen, som virkelig har gjordt det godt. Vi er nu ved at være tilbage. For ikke at lave samme fejl som før, har vi derfor valgt at ligge denne midlertidige strategi, som stadig vil gøre at vi er at finde i det fineste selskab. Derefter får vi at se, hvad der skal ske. Vi har noget stort i ærmet, som i kan glæde jer til." lød ordene fra Manager OA.

Comments

Blaki er god 20 August 2021, 15:17
Dejligt med en grundig opremsning af situationen.
Ser fem til næste presse meddelelse

Stopper 20 August 2021, 17:45
Tusind tak Gudenå smiley

Det bliver også mega spændende smiley